03-09-07

Stoute waterstandjes uit de Kama Sutra


Een aanvulling op de traditionele Kama Sutra.
Voorzien van duidelijke illustraties...
Al gehoord van de Frivole Vloedgolf, de Drijvende Donderstraal en de Jolige Jetstream? Het zijn geen nieuwe attracties in het pretpark, wel de spannendste seksstandjes voor in bad, onder de douche, in het zwembad en andere plekken met water. Lezers van ondeugende literatuur hebben er voortaan een nieuw boek bij: de Cosmo Aqua Kama Sutra.

Opwindende locaties

Seks kan overal. Volgens het magazine Cosmopolitan doen bubbelbaden, douchecabines, de zee en zelfs de tuinsproeier dienst als opwindende locaties. Om hun theorie nog meer kracht bij te zetten, publiceerde het magazine een aanvullend boekje van de Kama Sutra, het eeuwenoude Indiase leerboek over de liefde.

Aquavoorspel
Naast standjes en locaties geeft het boek vijf extra lustlessen over onderwerpen als de ‘heetste waterproof seksspeeltjes ‘ en het aquavoorspel, die stelletjes nog meer naar elkaar doen verlangen. De Water-Sekswijsheid onthult alles wat je moet weten over veilig waterseksen. Om het helemaal duidelijk te maken, wordt de ‘vakliteratuur’ geïllustreerd met verhullende afbeeldingen.
Het boekje is gedrukt op 100 % waterproof papier, waardoor het makkelijk op de plaats van het gebeuren kan meegenomen worden.

Cosmo Aqua Kama Sutra, Poema Pockets, prijs 13,50 euro.


00:00 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: nieuws | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.