12-09-07

Wendy Van Wanten en Franske trouwen op 16 november

foto005

Wendy Van Wanten trouwt op vrijdag 16 november in het stadhuis van Aalter met Franske, de man die ze tijdens de televisieserie 'Wie wordt de man van Wendy' koos als haar nieuwe levenspartner.

Er zal ook een kerkelijke dankviering zijn en een feest met drankjes en hapjes, waar iedereen die dat wil naartoe mag komen. Details over het feest, welke collega-vedetten er eventueel komen optreden en welke gasten er zullen aanwezig zijn, wil het koppel - dat momenteel een paar dagen in het buitenland verblijft - niet vrijgeven.

Frans - ondertussen in heel Vlaanderen verworden tot Franske - bleek op 23 juni 2006 de uitverkorene van Wendy. In februari 2007, op het einde van de televisieserie Wendy en Verwanten , vroeg Franske Wendy in Venetië of ze met hem wilde trouwen, en samen met Franske waren toen ook de televisiemakers in Vilvoorde heel opgelucht toen Wendy volmondig 'ja' antwoordde.

Dat jawoord betekende namelijk ook dat VTM een tweede serie van Wendy en Verwanten kon maken. Vanaf toen was het enkel nog wachten op een datum. Die is er nu dus: vrijdag 16 november in Aalter. Details volgen ongetwijfeld later met mondjesmaat. Wendy en Verwanten 2 komt over een paar weken op het scherm.

09:30 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.