20-09-07

Medal of Honor: Airborne : DE CHEATS !!!

Stap in de legerkisten van Boyd Travers in het nieuwste deel van de Medal of Honor reeks, Medal of Honor: Airborne. In dit nieuwe deel staat parachutespringen centraal in de game. Zo moet je in het begin van iedere missie uit een vliegtuig springen en zo tussen de vijandelijke linies komen. Je bent hierin vrij om te bepalen waar je wilt landen, al wordt het aangeraden om bij een 'Green Zone' te landen. In een Green Zone vind je voldoende munitie en gezondheid, en kun je met je squad beginnen aan je missies. In welke volgorde je dat doet maakt niet uit, zolang je maar alle missies voltooid. Het is dus belangrijk om van tevoren te bepalen welke missie je als eerste wilt doen, en hier dan in de buurt te landen. Ook een leuke feature is de mogelijkheid om je wapen te upgraden. Het wapen dat je gebruikt krijgt na een bepaald aantal kills een upgrade. Denk bij zo'n upgrade bijvoorbeeld aan sneller herladen, grotere magazijnen en betere stabiliteit van het wapen. Een handige feature dus! Mocht het ondanks deze upgrades je nog niet lukken om een missie te voltooien of wil je gewoon de Duitsers in de maling nemen? CheatNOW heeft de juiste cheats...

Medal of Honor: Airborne

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: Sacul

Voordat je de cheats kunt gebruiken moet je de cheats activeren.

1. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling, en kies voor "Eigenschappen".
2. Voeg nu bij "Doel" de volgende regel toe, en klik op toepassen:
-enableconsole

Voorbeeld:
"C:Program FilesEA GamesMedal of Honor AirborneUnrealEngine3BinariesAirborne.exe" -enableconsole
(LET OP DE SPATIE!)


Druk tijdens het spelen op [ ~ ], typ de gewenste cheat in en druk op [ ENTER ].

CodeResultaat
god  God mode
fly  Vlieg mode aan/uit
etheral  No clipping mode aan/uit
upgradeweapon  Upgrade wapens met 1 level
showhud  HUD zichtbaar/onzichtbaar

Hints & Tips:
Open met Notepad het bestand ‘DefaultWeapon.ini’, wat staat in de map "C:Program FilesElectronic ArtsMedal of Honor AirborneUnrealEngine3MOHAGameConfig".

Druk op Ctrl + F om te zoeken, en zoek op ‘ExpPointsLevel1=’ (zonder de ‘ ‘). Verander nu de waarden achter ExpPointsLevel1=, ExpPointsLevel2=, en ExpPointsLevel3 naar 1, 2 en 3.

Voorbeeld:
ExpPointsLevel1=25
ExpPointsLevel2=50
ExpPointsLevel3=100

Wordt veranderd in:

ExpPointsLevel1=1
ExpPointsLevel2=2
ExpPointsLevel3=3

Op deze manier kan je alle wapen upgrades krijgen na 1, 2 en 3 kills, in plaats van na 25, 50 en 100 kills. Je kan dit voor alle wapens doen in het bestand ‘DefaultWeapon.ini’.

12:30 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: games | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.