26-10-07

Top 10 mannelijke seksfantasieën

Vrouwen zijn niet de enigen met een levendige seksuele fantasie. Ook mannen hebben zo hun kinky trekjes. Van 10 tot 1, de meest voorkomende mannelijke seksfantasieën!

10. De amazone
Het hoeft niet meteen een SM-meesteres te zijn die hem gehuld in latex haar stilleto's laat likken, maar omdat in heel wat slaapkamers nog steeds de man het initiatief moet nemen, heeft een man het al eens graag andersom. Een seksueel assertieve amazone die de paringsdans leidt, weet wat ze wil en hem dat ook duidelijk maakt.

9. Seks met een wildvreemde
Eentje die we ook al terugvonden in haar lijstje: een stomende pot anonieme seks met een wildvreemde. Geen namen, geen verplichtingen, geen voorspel en geen knuffels, beleefdheden of telefoonnummers uitwisselen achteraf, maar meteen over tot de actie en zich volledig overgeven aan dierlijke lust. Vooral tijdens lange vluchten of treinritten mag u hem daar altijd voor roepen.

8. Mrs. Robinson
Voor wie de film met de toen nog piepjonge Dustin Hoffman niet gezien heeft: een oudere, rijpere vrouw die er nog ongelooflijk aantrekkelijk en sexy uitziet en hem nog een truukje of twee kan leren in bed. Een Milf zoals dat in internettijden heet...   

7. Verboden vrucht
Zich een keer uitgebreid mogen vergrijpen aan dat knappe buurmeisje van 20, de sexy zus van zijn partner of haar lekkere beste vriendin. Als die jonge lolita hem uitdagend aankijkt, het sexy schoonzusje vraagt om even haar rug in te smeren of de beste vriendin speels begint te flirten op café, dan slaat zijn fantasie zonder pardon op hol.

6. De gluurder
Het spannende spelletje tussen de voyeur die niet zeker weet of zij hem wel heeft opgemerkt en de exhibitioniste die hoopt dat hij kijkt terwijl ze naakt door de kamer loopt en de gordijnen net niet goed heeft gesloten of per ongeluk de deur van de badkamer heeft laten openstaan. Het mag voor hem ook een sensueel duet tussen de twee sexy studentes aan de overkant van de straat zijn.

5. A girl in a uniform
Een cliché zo groot dat het bij heel wat mannen ongetwijfeld hoger op de lijst zal staan: de sexy verkleedpartijtjes. De favorieten zijn zo universeel dat u ze voor u ziet terwijl we ze beschrijven: de sexy verpleegster, de dominante politie-agente, het kamermeisje dat eerst nog beleefd maar niet al te krachtig tegenpruttelt of de lolita in schooluniform, het haar in twee staartjes en een veel te kort rokje om haar billen. Vergeten we iemand? Vul gerust aan bij reacties!

4. De sultan
Mannen houden van verzamelen en welke man droomt er niet stiekem van zijn eigen verzameling vrouwen? In deze fantasie is hij de sultan die zijn eigen harem heeft van bloedmooie, uiterst gewillige slavinnen die aan al zijn seksuele wensen voldoen, waar en wanneer hij maar wil en met wie hij maar zin heeft.

3. Bijna betrapt
Heel spannend is het om te vrijen op een plek met een hoge kans om betrapt te worden. Op kantoor, na de werkuren wanneer de poetsvrouw aan haar ronde begint...

2. Op locatie
Hier en nu en op eender welke plek zo lang het maar niet de eigen slaapkamer is. Dat kunnen plaatsen in huis zijn zoals de keuken, de badkamer, de garage, het washok of de eetkamer, maar - zie nummer 3 - nog spannender wordt het op verplaatsing. In het pashokje van die lingeriewinkel, in de toiletten op café, in het vliegtuig of op de trein, op kantoor, in de auto, al dan niet tijdens het rijden en ga zo maar door.   

1. Het triootje
Weinig heren die zullen mopperen dat seks met twee vrouwen op nummer 1 staat in deze lijst. Het basisconcept: twee bloedmooie dames die honderd procent gefocust zijn op zijn genot en eventueel ook niet vies van elkaar zijn. Dame twee mag dat sexy buurmeisje uit nummer 7 zijn, de kundige milf uit nummer 8 of de anonieme wildvreemde uit nummer 9, ze mogen zich in een sexy verpleegsteroutfitje wringen en deze ménage à trois mag best op een spannende locatie plaatsvinden. Kort samengevat mag de hele lijst fantasieën hier aan bod komen, maar dan in tweevoud.

17:22 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: varia | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.