02-11-07

'En toch zijn mijn borsten echt'

Volgende week is Nele Somers uit Brasschaat in (bijna) volle glorie in P-Magazine te bewonderen als de nieuwe Miss Belgian Beauty. Het had haar vier jaar geleden al kunnen overkomen, toen ze deelnam aan Miss België. Ze won toen de halve finale met voorsprong, maar ging onderuit in de finale. Precies een week geleden was het wel raak voor de 23-jarige, pas afgestudeerde juriste. De covers van glanzende magazines wenken en - wie weet - een job op televisie.

Ignace Crombé heeft nogal onder vuur gelegen. Hij kreeg kritiek van kandidates, van wie er zes zijn opgestapt, en hij zou een te hechte band hebben gehad met je voorgangster Anne-Marie Ylie.
Ik weet wat die meisjes ervan vonden. Voor sommige meisjes heb ik begrip, voor andere niet. Met Ignace heb ik gewoon een goede, zakelijke relatie. Hij is iemand die helemaal gaat voor zijn organisatie en niets aan het toeval overlaat.

Sommigen vragen zich af of je een borstvergroting hebt ondergaan.
Mijn borsten zijn puur natuur, echt. Misschien moet ik een test laten doen, zoals Véronique De Kock ooit heeft gedaan. Ach, eigenlijk is het een compliment. Het wil toch zeggen dat ik redelijk voorzien ben.

Je zei dat iemand voor een vergroting sowieso eerder een C-cup dan een D-cup zou kiezen.

Het is voor iemand met mijn figuur soms moeilijk om kleren te vinden. Dan zit het vestje te krap, moet ik een maat groter en zit het rond de taille weer te ruim. Ik heb zelfs ooit een borstverkleining overwogen, maar dan zit je met die littekens.

Kun je begrijpen dat vrouwen voor plastische chirurgie kiezen?
Jawel. Als je ongelukkig bent met je lichaam, voel je je niet goed in je vel. Als je daar iets aan kan doen, waarom niet? Het leven draait om gelukkig zijn. Je moet de beslissing wel niet te jong nemen, denk ik. En een goede dokter kiezen. Nu, je kan niet voor iedereen mooi zijn.

Je bent Miss Belgian Beauty voor één jaar, maar misschien haalt België het einde van 2008 niet meer gezien de politieke crisis.
Oh, zo’n vaart zal het wel niet lopen. In het slechtste geval word ik dan Miss Vlaanderen Beauty (lacht

14:48 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.