03-11-07

WAT IS ER AAN DE HAND MET DE MBB-VERKIEZING ?

Waarom stapten een aantal finalistes uit de Miss Belgian Beauty-verkiezing ? Waarom staat Nele Somers tot op vandaag nog altijd niet bovenaan de site van MBB, maar wel nog steeds de oude miss (2007) Anne-Marie Ilie ? Is Ignace Crombé in slaap gevallen of staat Crombé werkelijk op het punt te scheiden van zijn echtgenote en in te trekken bij Ilie ? Zal Crombé zijn organisatie verkopen ? Dat laatste ziet er wel degelijk naar uit aangezien de site nu al dagenlang onveranderd blijft.

Van een dynamische organisatie zou je toch mogen verwachten dat ze hun nieuwe Miss in het zonnetje zetten, maar niet verder publiciteit voeren voor hun Miss van verleden jaar.

Ondertussen liet Jolien Barbier de volgende tekst op haar site verschijnen over het terugtrekken van haar kandidatuur in de finale :

"Hallo!

Zoals de meesten onder jullie waarschijnlijk al vernomen hebben, heb ik mijn deelname aan Miss Belgian Beauty stopgezet. Hoewel Katrien Goris al de nodige uitleg heeft gegeven op haar website over deze recente gebeurtenissen, zou ik ook graag een woordje wil schrijven over mijn afwezigheid op de halve finale van MBB 2008.

Ik deed mee aan Miss Belgian Beauty om nieuwe ervaringen op te doen en de uitdaging aan te gaan. Natuurlijk streefde ook ik, net als de andere finalistes, naar dat kroontje. Maandenlang heb ik, samen met mijn familie en vrienden, mijn uiterste best gedaan om al de opdrachten tot een goed einde te brengen. Zelfs op de meest onmogelijke momenten deed ik er toch alles aan om aanwezig te zijn op belangrijke actes de présenses. We zochten en vonden partners die me wilden helpen met mijn promotiecampagne en promotiestunts. Voldoende Ideeën en genoeg motivatie dus!

Echter, dat laatste verdween volledig toen ik besefte dat mijn waarden en normen blijkbaar anders zijn dan die van de organisatie. Daarom hebben we met drie finalistes (Katrien Goris, Caroline Vandewijer en mezelf), kort na de reis naar Egypte, het besluit genomen om ons te distantiëren van de verkiezing ‘Miss Belgian Beauty’.

Ondertussen is een goede regeling getroffen met de partners die ik allen nogmaals wil bedanken. Het was niet enkel voor mij een teleurstelling maar ook voor mijn sponsors was het even slikken. Ik ben echter bewust uit de verkiezing gestapt en daar ben ik nog altijd zeer trots op gegeven de situatie.

Ik wens jullie allemaal te bedanken voor de steun, smsjes en berichtjes. Je kan me nog steeds bereiken op onderstaand emailadres. Informatie, vragen en opmerkingen mag je gerust mailen!"

10:08 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: miss belgie | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.