05-11-07

PROFIEL KANDIDATE MISS BELGIE OLIVIA PEETERS

tn_Olivia Peeters

19. Olivia Peeters


Woonplaats: Genk
Leeftijd: 23 - 21/07/1984
Lengte: 180 cm
Studies: Letterkunde Nederlands + Engels Univ. Leuven
Hobby's: Dansen, sporten, reizen.
Meest positieve eigenschappen: Ik draag positiviteit in het algemeen hoog in het vaandel, dus probeer ook een positieve persoonlijkheid te zijn. Dat uit zich vooral in beleefdheid, vriendelijkheid, sympathie, empathie en goedlachsheid. Ik ben nogal diepzinnig, hou erg veel rekening met andere mensen en probeer ze goed te behandelen.
Wat wil je bereiken: Mijn grootste succes zou zijn dat ik rust vind en tevreden ben met mijn eigen persoon. Daar hoort een leuke man bij die achter me staat, een toffe en liefdevolle relatie en ook een afwisselende job, waar ik voldoening uithaal. Op korte termijn wil ik mijn diploma Taal- en Letterkunde behalen en dit Miss België avontuur tot een goed einde brengen.
Levensmotto: Met moed, durf en vooral inzet bereik je misschien niet alles, maar toch heel veel; je komt er ver mee.
Jouw grootste droom: Mijn grootste droom is om in mijn latere beroepsleven nieuwsanker te worden. Mijn universitaire studies Taal- en letterkunde Nederlands/Engels en vroegere hobby, dictie, duwen me al in de goede richting. Nu is het een kwestie van me te blijven verbeteren en op de hoogte te blijven van de actualiteit.
Stemmen op Olivia? Sms '8MB19' naar 3130 (€ 0,5/sms)

20:45 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: miss belgie | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.