28-12-07

Nu al prijzenoorlog rond iPhone

Hoewel Apple nog altijd niet heeft bekendgemaakt wie de iPhone in België officieel zal mogen verkopen, bieden een aantal winkels de telefoon al enkele maanden te koop aan. De prijs lijkt de jongste tijd te dalen. Dat schrijft La Libre Belgique.

Simlock
De telefoons die in ons land worden verkocht zijn ontdaan van hun zogenaamde simlock. Die moet er voor zorgen dat de iPhone enkel kan gebruikt worden met gsm-abonnementen van operatoren die een exclusieve overeenkomst hebben met Apple. Dat is enkel al het geval in de VS, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië. De toestellen die in ons land verkocht worden, zijn dus niet officieel door Apple op de markt gebracht.

699 euro
Terwijl winkels er enkele maanden geleden nog 1.000 euro voor vroegen, is die prijs nu in sommige zaken gedaald tot 699 euro. In de VS betaal je voor iPhone 400 dollar of 270 euro. Heel wat mensen en winkels voeren dan ook zelf iPhones in vanuit de VS. De Belgische douane zou daar de jongste tijd wel strenger op toekijken, aldus La Libre Belgique.

11:33 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: multimedia | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.