09-01-08

IGNACE CROMBE HEEFT EEN VISIE !!!

MBB

De volgende tekst staat te lezen op de site van Ignace Crombé : "Zijn Visie" :

Blijf met je twee voeten op de grond, blijf altijd eenvoudig en heb respect voor iedereen. We hebben allemaal mekaar nodig. De een is niet meer dan de andere en dat is een beetje het gevaar in onze branche. Er zijn veel te veel mensen die gaan zweven van zodra ze enige bekendheid genieten.

Ondanks de nationale uitstraling voel ik mij niet te beroerd om lokale koopjesdagen te animeren. Minister of Jan Modaal, het speelt geen rol. Ik ben en ik blijf een volksvriend.

Hoe weinig vrije tijd er ook rest, ik heb niet het gevoel dat ik in mijn leven iets gemist heb. Mijn werk is mijn hobby.
Op een podium staan en het applaus van het publiek voelen, is onbetaalbaar.

Het enthousiasme van tevreden kinderen bij een kindershow, het schouderklopje van de firma-directeur voor wie je het bedrijfsfeest organiseerde, het doet allemaal wonderen. Het zijn als vitaminen die je levensbatterijen steeds opnieuw opladen.

'Moe zijn' staat niet in mijn woordenboek. Gelukkig heb ik niet veel slaap nodig en een stalen gezondheid is primordiaal.

22 jaar Animô : slechts heel even wil ik terugblikken. De toekomst is belangrijker. Professionele inzet is mijn voornaamste doelstelling. Zo wil ik service en specialisatie nog meer beklemtonen.

Met mijn wagen aan 200 km/uur rijden is niet toegelaten. Gelukkig mag ik wel leven aan dit tempo... en toch zal ik tijd te kort komen.

Mooie vrouwen zijn een constante in mijn beroep. Ik ben een bevoordeligd persoon.

In dit vak kan je nooit gokken op routine, voortdurend moet je weer iets nieuws kunnen aanbieden, altijd moet je proberen jezelf te overtreffen.

23:23 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: miss belgie | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.