30-01-08

Het nut van een mollige vriendin

Wanneer je slank, mooi en succesvol bent, is het een hele taak om dat imago de hele tijd op te houden. Zeker als je ook omringd bent door even mooie, slanke en/of succesvolle vrouwen. Afspreken met je minder slanke, mooie of succesvolle vriendinnen, kan dan een echte boost voor je zelfvertrouwen betekenen. Mannen kijken nu enkel naar jou, jij krijgt de groep binnen in een exclusieve club en je voelt je alleen aan mooier door naast je vriendinnen te staan.

Sympathiek? Niet echt, natuurlijk. Doe je het altijd bewust? Ook niet, natuurlijk. Maar is het altijd negatief voor de 'mollige' vriendin? Nee, zo blijkt!

Superkracht
"Vroeger had ik mollige vriendinnen, nu ben ik zelf de mollige vriendin", vertelt journaliste Ursula Hirshkorn. "En daar voel ik me helemaal niet slecht bij. Integendeel, het is alsof ik een superkracht heb gekregen. Ineens ben ik onzichtbaar, want ik ben er enkel om de andere vriendinnen er beter te doen uitzien."

Voordelen
"Pas op deze rol is niet te onderschatten! Maar tegelijk is het veel gemakkelijker om aan deze kant te staan, dan vroeger aan de andere kant. De waarheid is dat het gras groener is aan deze kant. Mooi zijn is een echte opdracht: je krijgt ongewilde mannelijke aandacht en je weet nooit zeker of de mannen voor je neus doorhebben dat je iets als hersenen bezit."

Bijkomend voordeel van de mollige vriendin-rol: je kan eten wat je wil! Je hoeft niet meer op je lijn te letten. En door je vriendschap met de slanke, succesvolle vriendin kan je toch nog deel uitmaken van het glamoureuze leven.

Het nadeel
Enige nadeel? "Af en toe weegt het wel eens op jezelfvertrouwen. Dus dan spreek ik af met een vriendin met nog meer kilootjes. Daar kikker ik altijd van op!"

16:17 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.