04-02-08

HAD/HEEFT IGNACE CROMBE EEN VERHOUDING MET NELE SOMERS ?

Als we de verschillende "bladen" mogen geloven zit de mogelijkheid erin dat Nele Somers haar "charmes" gebruikte om Miss Belgian Beauty te worden. Werd ze hierin aangemoedigd door Ignace Crombé ? Alleen Nele Somers en Ignace Crombé zullen de echte waarheid kennen.

Toch heeft "Story" een verhaal gepubliceerd over de gebeurtenissen in Egypte, waar de Miss-kandidates (de laatste twaalf) verbleven voor de verkiezing van Miss BB 2008.

Volgens mede-kandidates had Nele Somers nachtelijke ontmoetingen met Ignace Crombé in de vergaderzaal van het hotel waar ze verbleven. Bepaalde mede-kandidates klopten aan bij Nele Somers omstreeks 22.30 uur en zagen verschillende lingeriesetjes klaarliggen op het bed van Nele Somers. Een tijdje nadien volgden ze Stiekem Nele Somers naar de vergaderzaal van het hotel, waar Ignace Crombé haar opwachtte. Volgens het blad "Story" zou dit ook de verklaring zijn voor het feit dat drie kandidates vervroegd afhaakten tijdens de laatste MBB-verkiezing.

Ignace Crombé liet bij monde van zijn advocaat weten dat de MBB-verkiezing heel correct verloopt. Verschillende media wijzen er echter op dat er slechts 60 mensen stemmen en Ignace Crombé de verkiezing volledig naar zijn hand zou kunnen zetten. Bij de verkiezing van MBB is er geen televoting en die zal er waarschijnlijk ook nooit meer komen, aangezien geen enkel TV-station de omstreden Miss-Verkiezing nog zal willen uitzenden.

Hoe Ignace Crombé nu nog aan kandidates zal geraken voor zijn verkiezing blijft een open vraag.

9

10:05 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: miss belgie | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.