08-03-08

VLEESKEURDER IGNACE CROMBE VERHEERLIJKT ZICHZELF

tn_Scannen0001
Op zijn website over Miss bealgian Beauty verheerlijkt Ignace Crombé, de omstreden organisator, zichzelf in alle talen. Op de foto's staat hij steevast geflankeerd door zijn echtgenote. Na al de onfrisse gebeurtenissen van de afgelopen maannden, jaren, moet je maar het lef hebben om zoiets te schrijven :

"De organisator Ignace Crombé... een naam als een klok. Je kan geen affiche voorbijlopen, geen krant openslaan, of je bespeurt zijn naam of foto. Het lijkt wel op een politicus die jaar in jaar uit campagne voert. En dat is zijn grote verdienste.

Ignace is een echte volksvriend. Een minister of een gewone man uit de straat: het maakt voor hem allemaal weinig uit. "We hebben mekaar allemaal nodig" is zijn oordeel. De politiek van een animator met ambities! Ignace Crombé moet met de micro in de hand geboren zijn op 21 november 1956 in Lauwe. Als knaap van negen jaar organiseerde hij reeds strandspelen voor kinderen in Oostduinkerke waar hij met vakantie was.

Na zijn middelbare studies economie aan het H.-Hartcollege in Waregem, volgde hij Marketing aan Hantal in Kortrijk en werd er sportpraeses van studentenclub Mercurius. Na zijn studies richtte hij de oud-studentenclub 'Distributeurke' op, met een oud-studentenblad en een fanfare die zowat het hele Vlaamse land ging afblazen. Hij richtte de spionkop van WS Lauwe op en won met zijn clubblad "Geel-Zwart" de prijs als jongste voetbaljournalist van het land.

Beroepservaring deed hij op gedurende vier jaar bij de firma De Witte Lietaer. Hij was er de verantwoordelijke voor de organisatie van beurzen in binnen- en buitenland en voor de public-relations met de groot-oppervlaktebedrijven.

In 1983 is hij gestart met zijn organisatiebureau Animô, gevestigd in de Dr. Dumortierlaan 37 te Bissegem (Kortrijk). Samen met zijn vrouw Miriam runt hij deze zaak met een nooit afnemend enthousiasme. Organiseren zit Ignace Crombé duidelijk in het bloed, maar presentatiewerk is meer dan een hobby geworden. Zijn agenda staat dan ook boordevol. Zijn professionele aanpak brengt hem wekelijks op de meest diverse openluchtpodia, in feesttenten, parochiezalen en casino's waar hij zich ontpopt tot een all-round presentator. Hij lijkt de geknipte quizmaster van zijn Wedden-dat-shows, Honeymoonkwissen, Doet ie't of doet ie't niet-shows, Verjaardagskwissen, e.a. Zijn kindershows (natuurkriebels, de groene planeet, de sportkampioen, de televisieparade, de kleurdoos, de malle molen) boeiden reeds meer dan 200.000 jongens en meisjes, terwijl hij tijdens Miss-verkiezingen reeds menige schoonheid aan de tand heeft gevoeld. Zijn volgeboekte agenda bewijst alvast dat hij een veelgevraagd presentator in Vlaanderen is.
Ook voor bedrijfsevenementen zit men bij Animô op de juiste golflengte. Zij vormen immers een gespecialiseerd team dat niets aan het toeval overlaat: de receptie, de hostessen, een aangepast orkest, de bloemen, de fotograaf, het gedenkboek, de bedankkaartjes, .. kortom een totaalpakket. Hun talloze referenties liegen er niet om, net zo min als hun advies: Animô, eerst het puntje op de i, dan het kapje op de o ..en dan is het feest pas af."

Het feestbureau bezit ook een erkend licentienummer als boekingskantoor.
U kan er terecht bij hun theaterbureau voor boekingen van zangers, orkesten, presentatoren, bejaardenshows, straatanimaties, attractiespelen, kindershows, e.a."

07:17 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: miss belgie | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.