30-05-08

PATRICIA GOVAERTS IS DE NIEUWE VLAM VAN IGNACE CROMBE

Patricia Govaerts (25) is de geheime liefde van miss belgian beauty-organisator Ignace Crombé (51). Ze is (meestal) blond en een vaste waarde in het missencircuit. De Miss Mol van 2004 nam in 2006 deel aan de verkiezing van Leie-ambassadrice, gepresenteerd door Crombé.

Ambras in Mol
In 2004 trad Patricia voor het eerst uit de anonimiteit met haar verkiezing tot Miss Mol, de gemeente waar ze op dat ogenblik woont met haar vriend. Lang genoot ze niet van haar titel, het kwam tot een vlammende ruzie met de organisator en Patricia zou nog hetzelfde jaar haar kroontje weer inleveren.

Nog meer ambras
Pittig detail: voorgangster van Patricia als Miss Mol is Anne-Marie Ilie. Dezelfde Anne-Marie die later verkozen zal worden tot Miss Belgian Beauty 2007 en op wie Ignace Crombé hopeloos verliefd is geworden. Als de miss niet ingaat op de avances van Crombé, begint hij haar te stalken, tot de hele zaak eindigt in een verschrikkelijke ruzie.

ODeCy
Maar terug naar Patricia, die na haar verkiezing als Miss Mol niet stilzit. Samen met haar vriend Dennis Vos richt ze in 2004 een muziekgroepje op onder de naam ODeCy. Het flopt. Toch blijft Patricia niet bij de pakken zitten. Ze neemt in 2005 deel aan de Fashion Model Contest en in 2006 aan de verkiezing van Leie-ambassadrice, waar ze tegen Crombé aanbotst. Hij is er PR-verantwoordelijke en presentator.

"In het begin was het niet meer dan vriendschap hè"
"Maar in het begin was het niet meer dan vriendschap", garandeert Dennis Vos, de ex van Patricia met wie ze dan nog samenwoont in Mol. "Pas in de zomer van 2007 loopt de relatie stuk en trekt Patricia bij haar ouders in Turnhout in."

Ex-vriend Dennis Vos benadrukt dat Patricia hem niet verlaten heeft voor Ignace Crombé, maar uit de getuigenis van Crombé klinkt het dat ze al anderhalf jaar een relatie hebben. Dus ook al toen ze nog bij Dennis was en hem verliet.

Back to school
Patricia werkte drie jaar lang als arbeidster in verschillende bedrijven, in 2005 ging ze terug naar de Handelsschool van Turnhout voor een zevende jaar algemene administratie. Sindsdien werkt ze als bediende in de Kempen.

"Wij zijn gewone werkmensen, wij willen dit niet"
"En hopelijk mag dat zo blijven", zucht haar vader, die bepaald verveeld zit met de aandacht die nu over hem heen valt. "Wij zijn gewone werkmensen, mijnheer, wij willen dit niet. Maar wat moeten we doen? Het is onze dochter haar leven, het is haar keuze in de liefde. Ondanks het leeftijdsverschil, ja. En dan al die verhalen over Ignace Crombé, die zullen wel overdreven zijn, zeker?"

Ambras, part 3
Gisteren raakte bekend dat Ignace Crombé en zijn vrouw Myriam gaan scheiden. Dinsdagavond moest de politie nog bemiddelen bij een huiselijke ruzie tussen de Crombés. Er zouden geen klappen gevallen zijn, maar het koppel was wel verwikkeld in een hoogoplopende discussie.

12:13 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: miss belgie | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.