30-05-08

FOTOREEKS PATRICIA GOVAERTS, DE NIEUWE LIEFDE VAN IGNACE CROMBE

art_large_401909art_large_401915art_large_401916

 

DSCF5920

large_40191212:19 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: miss belgie | Commentaren (0) |  Facebook

PATRICIA GOVAERTS IS DE NIEUWE VLAM VAN IGNACE CROMBE

Patricia Govaerts (25) is de geheime liefde van miss belgian beauty-organisator Ignace Crombé (51). Ze is (meestal) blond en een vaste waarde in het missencircuit. De Miss Mol van 2004 nam in 2006 deel aan de verkiezing van Leie-ambassadrice, gepresenteerd door Crombé.

Ambras in Mol
In 2004 trad Patricia voor het eerst uit de anonimiteit met haar verkiezing tot Miss Mol, de gemeente waar ze op dat ogenblik woont met haar vriend. Lang genoot ze niet van haar titel, het kwam tot een vlammende ruzie met de organisator en Patricia zou nog hetzelfde jaar haar kroontje weer inleveren.

Nog meer ambras
Pittig detail: voorgangster van Patricia als Miss Mol is Anne-Marie Ilie. Dezelfde Anne-Marie die later verkozen zal worden tot Miss Belgian Beauty 2007 en op wie Ignace Crombé hopeloos verliefd is geworden. Als de miss niet ingaat op de avances van Crombé, begint hij haar te stalken, tot de hele zaak eindigt in een verschrikkelijke ruzie.

ODeCy
Maar terug naar Patricia, die na haar verkiezing als Miss Mol niet stilzit. Samen met haar vriend Dennis Vos richt ze in 2004 een muziekgroepje op onder de naam ODeCy. Het flopt. Toch blijft Patricia niet bij de pakken zitten. Ze neemt in 2005 deel aan de Fashion Model Contest en in 2006 aan de verkiezing van Leie-ambassadrice, waar ze tegen Crombé aanbotst. Hij is er PR-verantwoordelijke en presentator.

"In het begin was het niet meer dan vriendschap hè"
"Maar in het begin was het niet meer dan vriendschap", garandeert Dennis Vos, de ex van Patricia met wie ze dan nog samenwoont in Mol. "Pas in de zomer van 2007 loopt de relatie stuk en trekt Patricia bij haar ouders in Turnhout in."

Ex-vriend Dennis Vos benadrukt dat Patricia hem niet verlaten heeft voor Ignace Crombé, maar uit de getuigenis van Crombé klinkt het dat ze al anderhalf jaar een relatie hebben. Dus ook al toen ze nog bij Dennis was en hem verliet.

Back to school
Patricia werkte drie jaar lang als arbeidster in verschillende bedrijven, in 2005 ging ze terug naar de Handelsschool van Turnhout voor een zevende jaar algemene administratie. Sindsdien werkt ze als bediende in de Kempen.

"Wij zijn gewone werkmensen, wij willen dit niet"
"En hopelijk mag dat zo blijven", zucht haar vader, die bepaald verveeld zit met de aandacht die nu over hem heen valt. "Wij zijn gewone werkmensen, mijnheer, wij willen dit niet. Maar wat moeten we doen? Het is onze dochter haar leven, het is haar keuze in de liefde. Ondanks het leeftijdsverschil, ja. En dan al die verhalen over Ignace Crombé, die zullen wel overdreven zijn, zeker?"

Ambras, part 3
Gisteren raakte bekend dat Ignace Crombé en zijn vrouw Myriam gaan scheiden. Dinsdagavond moest de politie nog bemiddelen bij een huiselijke ruzie tussen de Crombés. Er zouden geen klappen gevallen zijn, maar het koppel was wel verwikkeld in een hoogoplopende discussie.

12:13 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: miss belgie | Commentaren (0) |  Facebook

IGNACE CROMBE GAAT SCHEIDEN !!!

Vandaag pakken Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad op hun voorpagina uit met het nieuws dat Ignace en Miriam Crombé gaan scheiden. De kranten stellen dat de organisator 'een nieuwe vriendin van 25 jaar heeft die afkomstig is uit Turnhout'. Het Laatste Nieuws pakt zelfs uit met een interview waarin Crombé openlijk praat over de breuk met zijn echtgenote na 25 jaar huwelijk. Verwacht wordt dat alle andere media vandaag en de komende week uitgebreide aandacht zullen besteden aan dit dossier na de heisa die begin dit jaar ontstond door de ophefmakende artikels in Story.

12:03 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: miss belgie | Commentaren (0) |  Facebook

Kandidate Miss Belgian Beauty Kimberley De Plucker - BIOGRAFIE

Biografie

Naam + Voornaam: De Plucker Kimberley
Woonplaats: Moerbeke-Waas
Provincie: Oost-Vlaanderen
Geboortedatum / leeftijd: 09/03/1990 - 18 jaar

Studies: Wetenschappen-Wiskunde

Positieve eigenschappen: Ik lach graag en blijf in alle omstandigheden mijzelf.
Negatieve eigenschappen: Mijn enorme vergetelheid, dit tot grote ergernis van mijzelf en soms ook voor anderen rondom mij. Maar ik probeer er aan te werken!

Top 3 van favoriete liedjes:
1. I can't help myself (The Kelly Family)
2. Hero (Enrique Iglesias)
3. I will always love you (Whitney Houston)

Top 3 van favoriete films:
1. The bodyguard
2. An officer and a gentleman
3. De Lion King

Top 3 van favoriete magazines:
1. Flair
2. Cosmo Politan
3. Knack

Top 3 van favoriete boeken:
1. Ik ben niemand (Dave Pelzer)
2. Is dit een mens (Primo Levi)
3. Kartonnen Dozen (Tom Lanoye)

Top 3 van favoriete televisieprogramma’s:
1. Ik ben niemand (Dave Pelzer)
2. Is dit een mens (Primo Levi)
3. Kartonnen Dozen (Tom Lanoye)


Top 3 van favoriete televisieprogramma’s:
1. Het Nieuws
2. Friends
3. Prison Break

Drie voorwerpen die ik meeneem naar een onbewoond eiland:
1. Lege fles
2. Stylo
3. Papier

Mijn top 3 qua dieren:
1. Paard
2. Hond
3. Kat

Mijn top 3 qua vakantiebestemmingen:
1. Amerika
2. Egypte
3. Turkije

Welke 5 dingen zou je doen als je voor 1 dag man was:
1. Overal eens ongegeneerd plassen
2. Pint drinken met vrienden
3. Uit eten gaan met vrouw
4. Lastige jongens stevig aanpakken
5. Huilen om te bewijzen dat mannen dat ook kunnen

Hoe zou je leven er uitzien, mocht je een man zijn? Welke veranderingen zou dit teweeg brengen? (+ Geef de nodige argumentatie):
Het leven zou er een stuk makkelijker op worden. Zo dienen mannen geen kapitalen en uren kostbare tijd bij de kapper te verspillen. Je zou er niet meer om geven dat een regenbui je haren tegen je gezicht doen plakken. Who cares dat je eens minder goed voor de dag komt, dat je hemd een maat te groot is, dat je enkele dagen dezelfde kleren draagt of dat je schoenen niet echt bij je broek passen.

Een echte man is pas echt aantrekkelijk als hij toch dat tikkeltje ‘kind zijn’ in zich heeft bewaard. Mee eens of niet mee eens? (+ Argumenteer):
Zeker mee eens. Het moet niet altijd zo ernstig zijn in het dagelijks leven. Plagerijen, grapjes of verrassend uit de hoek komen maken het leven de moeite waard. Dit geldt mijn inziens ook voor vrouwen.

Wat is je fijnste jeugdherinnering?:
Mijn eerste titel als nationaal kampioen in het paardrijden, toen ik 10 jaar was.

Favoriet gedicht (+ Argumenteer): Voor jou!

Ik sta tussen de bomen bij het kippenhok
en kijk. Niets is mooier dan de maan
achter kale takken.

Binnen, in het lichte huis, vraag ik
"Gaan we even rijden?" en vader glimlacht
bijna trots. Hij snapt zoiets
wat beter dan mijn moeder

en rijdt het stille dorp uit
een onverlichte landweg op, zomaar
de zwarte berm in. We praten niet, we kijken

naar de lage mist, betoverend wit
over de velden, boerderijen hier en daar
zeker en stil als grote dieren.
Een slootje zilverglanst tot heel ver weg.

"Was het mooi?" vraagt moeder later
en vader zegt: "Ja, het was mooi." Ik zeg
niets-wil wat ik zag niet delen.

Dit gedicht gaf ik ooit voor vaderdag af. Het hangt nu nog altijd aan de muur in de living. Beter dan deze tekst kan ik mijn gevoelens voor hem niet uitdrukken. Hij kreeg de tranen in zijn ogen toen hij dit voor de eerste keer las.


“Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.” Ben je het daarmee eens of niet?
(+ Argumenteer):
Correct. Even geleden stuurde iemand mij dit bericht: "Als ik de definitie van liefde op papier zou moeten zetten, zou ik er gewoon een grote foto van jou opplakken." Hij had inderdaad meer dan 1000 woorden kunnen gebruiken, maar dit sprak boekdelen.

Man van het jaar (+ Argumenteer):
Barack Obama

Hij is afkomstig uit een arm land namelijk Kenia. Hij maakte met zijn ouders de overtocht naar Amerika. Momenteel is hij de weerspiegeling van de American Dream aan het worden: van zero to hero.

Vrouw van het jaar (+ Argumenteer):
Justin Henin

Een kleine vrouw uit een klein land zette met haar titel als Sportvrouw van de Wereld, België op de wereldkaart. Dit bewijst, na Eddy Merckx, dat je met doorzettingsvermogen ALLES aankunt.

Voel je jezelf een Vlaamse, een Waalse, een Belgische, een Europese of eerder een wereldburger (+ Argumenteer)?:
Mijn horizonten reiken verder dan de Europese grenzen, dus laat ons stellen dat ik dan in de categorie wereldburgers thuishoor. Volgend jaar begin ik aan de studies politieke-wetenschappen met als doelstelling deze later aan te wenden bij ontwikkelingssamenwerking.

GSM of internet. Wat zou je gemakkelijk kunnen missen? (+ Argumenteer je keuze):
Tegenwoordig kun je al telefoneren via internet, dus schrap die GSM dan maar.

Welk historisch personage zou je voor 1 dag willen zijn? (+ Argumenteer):
Columbus toen hij Amerika ontdekte. Na 6 weken ontbering op oceanen, niet wetende of hij ooit nog land zou zien. Je zou voor minder 'content' zijn!

Wat is het belangrijkste? Schrijven of Spreken? (+ Argumenteer je keuze):
Het is te zien in welke context deze communicatiemiddelen worden gebruikt. Bij schrijven kan er eerst nagedacht worden en dit kan eerder als bewijsmateriaal worden gebruikt. Spreken is directer, een stem zegt ook veelal iets over iemand.

Welk belang heeft creativiteit in jouw leven?:
Veel. Ik ben een bezige bij en was zelfs zo creatief om mij in deze wedstrijd in te schrijven zonder medeweten van iemand anders.

Welke tekst (van liedje, gedicht of verhaal) geeft het beste je persoonlijkheid weer? (+ Argumenteer):
Laat ons een bloem (Louis Neefs)

Ik ben op het plattenland opgegroeid, ik heb de verstedelijking met rassenschreden zien toenemen. Niet dat dit per definitie slecht is, maar ik vind dat we de gevaren die dit met zich meebrengt op voorhand goed moeten inschatten.


Als je zou deelnemen aan een quiz en ze mogen je 5 vragen stellen over een zelfgekozen thema, dat je zeer nauw aan het hart ligt. Welk thema zou je dan kiezen? (+ Argumenteer):
Ontwikkelingssamenwerking. Mijn vader is begin 2007 voor zijn werk voor 4 maand naar Burundi vertrokken om daar een opvangtehuis voor verkrachte vrouwen op te richten. Ook mijn grootouders zijn lid van een vereniging namelijk Virtop en jaarlijks brengen zij, na inzamelingsacties, eigenhandig oude kleren naar Roemenië. Door hun vele foto's en verhalen is mijn interesse in deze materie gegroeid en hebben beelden uit het journaal of artikels uit kranten een diepere impact op mij.

Zou je ooit durven deelnemen aan een datingshow? (+ Argumenteer):
Neen. Laat het lot maar bepalen wie ik op mijn weg zal tegenkomen.

Wat zou je nooit doen voor geld ook al krijg je er 1 miljoen euro voor? (+ Argumenteer): Een atoomoorlog starten. Is niet goed voor de gezondheid!

Innerlijke schoonheid of uiterlijke schoonheid? (+ Argumenteer):
Innerlijke schoonheid mondt meestal uit in uiterlijke schoonheid.
Daarbij versta ik vooral een lach, een vriendelijk gebaar of een leuke opmerking.

Geloof je in het leven na de dood? (+ Argumenteer):
Er is spijtig genoeg nog niemand teruggekomen om mij dit te bevestigen, maar ik heb een gevoel dat er meer is na de dood. Ik geloof eerder dat mijn ziel ergens zal voortleven in een ander universum, een parallelle wereld of ongekende dimensie. Als reïncarnatie zou bestaan wil ik wel als iets anders terugkomen dan een ééndagsvlieg. "I'll be back".

Ben je bijgelovig?:
Ja, ik heb zo bijvoorbeeld schrik van oneven getallen. Hoe raar het bijvoorbeeld ook klinkt: De geluidsterkte van mijn radio zal altijd op een even getal staan.

Rationeel of emotioneel? :
Emotioneel.
Ik zal niet altijd naar de dichste boei zwemmen of mij niet altijd door de stroom laten meevoeren. De uitdaging, de voldoening, het warme gevoel na de prestatie van die verder liggende boei bereikt te hebben, kan mij soms meer deugd doen.

Wat boezemt je het meeste angst in? Wat is jouw grootste ‘Fear Factor’?:
Er zijn er meerdere (de dood, een ongeneeslijke ziekte...), maar momenteel lig ik wel wakker van de nefaste gevolgen die de opwarming van de aarde met zich mee kan brengen. Deze bedreiging krijgt immers meer en meer een gezicht.

Met welk dier zou je jezelf vergelijken en waarom?:
Een mus. Ik zit eens graag in een park, ik 'fladder' eens graag door een bos maar vertoef nog het liefst tussen de mensen zonder mij weliswaar op te dringen.

Met welke bloem zou je jezelf vergelijken en waarom?:
De Ylang-Ylang. Volgens de vakliteratuur zou de geur van deze bloem sensuele, energierijke en harmoniserende eigenschappen bevatten.

Wat mag surfend Vlaanderen van jouw verwachten als finaliste Miss Belgian Beauty?:
Een eigen website met tal van foto's en evenementen. Van zodra ik de kans heb, begin ik er aan.

Hoeveel uur surf je per week?: Gemiddeld 3 uur.

Als ik Miss Belgian Beauty 2009 word, dan ga ik als allereerste …:
allereerste de helft van de som dat ik zou winnen, namelijk 6250 euro, integraal aan een goed doel schenken.

Welke veranderingen zou de titel Miss Belgian Beauty 2009 in je leventje teweeg brengen?:
Ik zou mijn universitaire studies met een jaar uitstellen. Ik ben er mij terdege van bewust welke verantwoordelijkheden het kroontje met zich mee zal brengen. Jullie schenken mij een auto en ik zal er wel overal mee naartoe rijden.

Met welke ambitie start je als finaliste?:
Een onvergetelijke herinnering overhouden.

11:51 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: miss belgie | Commentaren (0) |  Facebook

Kandidate Miss Belgian Beauty Kimberley De Plucker - foto's

DSC_6202b_fs
DSC_6210b_fs
DSC_6283b_fs
DSC_6372b_fs

11:49 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: miss belgie | Commentaren (0) |  Facebook

Kandidate Miss Belgian Beauty Kimberley De Plucker - foto's

DSC_6020b_fs
DSC_6113b_fs
DSC_6121b_fs
DSC_6123b_fs

11:47 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: miss belgie | Commentaren (0) |  Facebook

21-05-08

Zohra laat zich tegen 285 kilometer per uur flitsen

Zohra laat zich tegen 285 kilometer per uur flitsen
'Ik val in slaap als ik op de snelweg 120 rijd'

Zohra test op vraag van het Eén-programma 'Volt' de digitale flitspaal uit en mag daarvoor sneller rijden dan ooit op de vlieghaven van Brustem. Op de openbare weg durft ze ook plankgas te geven. '150 per uur rijden op de snelweg 's nachts moet kunnen.'Kan de digitale flitspaal, die eind dit jaar in gebruik wordt genomen, ook auto's die extreem snel rijden flitsen? Zohra, ooit zangeres bij danceformatie 2Fabiola en tegenwoordig een veelgevraagd elektro- en house-dj, zocht het uit voor Volt en scheurde met een BMW M5 over de startbaan van de militaire luchthaven van Brustem. Haar kilometerteller piekte naar 285kilometer per uur.

'Ik heb nog nooit zo snel gereden', zegt de dj die ooit deelnam aan de Rallye des Gazelles, een race exclusief voor vrouwen. 'Eigenlijk voel je bijna niet dat je zo snel rijdt omdat je zo gefocust bent. Ik moest zo snel mogelijk rijden op het moment dat ik de flitspaal passeerde en dan weer op tijd afremmen. Het ging te snel om te beseffen dat het snel ging.'

Nochtans is de ambassadrice van de Formula Una Ladies Award, een missverkiezing voor meisjes met een passie voor formule1, een meid die van snelheid houdt. 'Maar ik hou het binnen de perken op de openbare weg', voegt ze er gauw aan toe. 'Ik heb mijn rijbewijs nodig om te werken. Het is te gevaarlijk met al die andere auto's op de weg om echt hard op het gaspedaal te duwen.'

Als Zohra 'snachts terugkeert van een dj-set, heeft ze het wel moeilijk om zich op de snelweg aan de snelheidsbeperking van 120kilometer per uur te houden. 'Ik val in slaap als ik dan 120 per uur moet rijden. Ik vind dat er op onze snelwegen 'snachts een andere regeling zou moeten gelden. Als er geen verkeer is, zou er gerust 20 of 30kilometer per uur harder mogen gereden worden. Niet vollen bak dus, maar toch in ieder geval meer dan nu.'

Toch blijft het aantal verkeersboetes dat in haar bus belandt, beperkt. 'Op die 14jaar dat ik al achter het stuur zit, valt het heel goed mee. Zeven jaar geleden is mijn rijbewijs wel eens ingetrokken wegens overdreven snelheid. Maar als ik nu nog beboet word, zit ik er maar een kleine tien kilometer per uur over.'

Dat Zohra ook let op het aantal paarden dat zich onder haar motorkap bevindt, is dan ook geen verrassing. 'Ik rijd zelf met een BMW1. Ik wil een auto met power: hij moet snel kunnen optrekken als ik iemand wil inhalen. Comfort vind ik heel belangrijk, want ik ben zo vaak onderweg dat mijn wagen mijn tweede thuis is geworden.'

Die keer dat ze in de powermobiel van de Schotse Formule1-piloot David Coulthard mocht kruipen, vergeet ze nooit. 'Een unieke ervaring. Zo'n Formule1-auto is vanbinnen veel nauwer en kleiner dan je zou denken. Het stuur is ook amper nog een stuur, maar veeleer een boordcomputer. Je zit precies in een straaljager. Alleen jammer dat ik er geen toertje mee mocht doen.'

08:32 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook