Casino Scrutiny" />

28-06-08

Vlaams topmodel in Franse Playboy

De nieuwe Playboy van onze zuiderburen is een speciaal gevalletje: ons eigen topmodel Anouck Lepere siert de cover in een alles-en-niets-verhullende pose. Foto's!

De Antwerpse Anouck Lepere zit min of meer zedig gehurkt te kijken naar de potentiële kopers van de Franse Playboy. Een pose die eigenlijk nog heel veel aan de verbeelding overlaat. Kenners van het genre nemen in zo'n geval al eens het woord 'smaakvol' in de mond. Wie echter de moeite neemt om het magazine door te bladeren, wordt rijkelijk beloond voor de moeite: Lepere's foto's zijn een soort lofzang (of is het een parodie?) op de 'high fashion'. De kleren - of delen van kledingstukken - die het model draagt, zouden letterlijk weggeknipt kunnen zijn uit de Vogue's of Elle's van deze wereld.

Hoofdredacteur Yan Cèh wilde de 29-jarige al langer in zijn blad. Ze hapte uiteindelijk toe, mede dankzij het feit dat ze de Fransen nog iets schuldig is. Ze werd destijds namelijk ontdekt tijdens een show van ontwerper Dries Van Noten in Parijs.

De foto's ...

22:21 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.