02-07-08

Vrouwen zetten Ignace Crombé voor schut

CROMBE EN VRIENDIN

Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé heeft gisteren in Sint-Niklaas de peters en meters van de 20 Miss Belgian Beauty-finalistes voorgesteld. Maar de pers had meer aandacht voor de niet-uitgenodigde miss Nele Somers en de ex-vrouw en dochter van Crombé die ook aanwezig waren.

Somers was niet meer welkom omdat ze onlangs in een uitgebreid interview in het weekblad Humo veel kritiek had op Crombé. Zelf zegt ze dat ze "zolang ze deze titel draagt naar dergelijke gelegenheden komt".

Crombé was op de persconferentie met zijn nieuwe vriendin Patricia Govaerts (foto), een voormalige Miss Mol. Hij was niet opgetogen over de aanwezigheid van Somers: "Ze staat niet meer achter de organisatie van Miss Belgian Beauty, dus hoort ze hier ook niet te zijn", zei hij aan Het Laatste Nieuws.

Zijn ex-vrouw Miriam, die nog altijd de helft van het bedrijf bezit, maakte haar intrede toen de persconferentie al begonnen was. Ook dochter Stéphanie was erbij.

Intussen werden nog de peters en de meters van de finalistes voorgesteld. Onder anderen Paul Michiels, Nico Mattan en Francesco Planckaert ontfermen zich over de kandidates.

 

18:48 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: mbb | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.