UK Online Casinos" />

03-07-08

Dronken Ignace Crombé scheldt eigen dochter uit !

miriamcrombeNiet de kandidates en hun meters en peters, maar Miriam Crombé en dochter Stéphanie waren gisteren de opvallendste aanwezigen op de voorstelling van Miss Belgian Beauty. Zij maakten er onverwacht hun opwachting, zeer tegen de zin van organisator Ignace.

Het was een beetje een Grieks drama, gisteren bij de voorstelling van de peters en meters van de Miss Belgian Beauty-organisatie. Miriam Crombé - die al maanden moet toekijken hoe Ignace de waarde van de organisatie naar beneden haalt- zag de kans rijp om terug te slaan.

En dus arriveerde ze samen met haar dochter op de voorstelling en trok ze alle persaandacht naar zich toe. Zeer tegen de zin van Ignace Crombé, die zich na alle media-aandacht van de laatste maanden erg begint te schikken in zijn nieuwe rol. “Miriam is niet kapot”, sprak de vrouw die hij verliet voor de vijfentwintigjarige Patricia strijdvaardig, “Ik mag hier trouwens zijn, de helft van dat spel is nog altijd van mij.”

Er was nog een andere minder welkome gast: huidige miss Nele Somers, die uitdrukkelijk verboden was om aanwezig te zijn, maakte toch haar opwachting. Ook haar aanwezigheid stoorde Ignace mateloos. Op het einde van de avond kwam het tot een confrontatie op het terras van het hotel, waarbij een dronken Ignace zijn eigen dochter uitschold. Een zoveelste triest dieptepunt in de Ignace Crombé-saga.

19:39 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: mbb | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.