11-07-08

Dronken en weerspannige Hans Otten is weer rijbewijs kwijt

decorationHans Otten en de politie het zal nooit goed komen. De tv-presentator heeft zijn rijbewijs opnieuw moeten inleveren voor vijftien dagen. Volgens de politie van Mechelen reed de 37-jarige Otten aan hoge snelheid voorbij een politiepatrouille. De agenten achtervolgden Otten tot aan zijn huis, waar ze vaststelden dat hij onder invloed van alcohol was.

Bovendien stelde Hans Otten zich zeer agressief op. Volgens de Mechelse politie hield de tv-presentator het niet alleen bij woorden, maar had hij ook losse handjes. Daardoor maakte hij zich ook nog eens schuldig aan 'smaad en ongewapende weerspannigheid'.

Richtingsaanwijzer
Hans Otten zelf beweert dat de versie van de politie helemaal niet klopt en dat hij tegengehouden werd omdat hij zijn richtingsaanwijzer vergat te gebruiken op de Leuvensesteenweg.

"Ik was blijkbaar mijn richtingsaanwijzer vergeten en daarom zette de politie de achtervolging in", vertelt Otten zijn versie van de feiten, "Maar omdat ik de patrouille niet gezien had, stopte ik ook niet. Ik reed maximum 60 kilometer per uur want door de vele verkeerslichten kan je daar gewoon niet sneller."

Comité P
"Toen ik thuis in mijn garage uitstapte, stonden er plots vijf agenten rond mij", herinnert de tv-presentator zich, "Ik was zeker niet dronken. Ik had een glas wijn gedronken tijdens een zakendiner in Brussel. Ik wou de agenten daarvan overtuigen en nodigde ze uit om binnen een ademtest te doen. Mijn kinderen lagen namelijk alleen in huis omdat de babysit al vertrokken was. Maar ze begonnen te schreeuwen dat ik mee naar het bureau moest, ze maakten zelf mijn dochter Estée wakker. Ik heb alleen een verklaring rond mijn richtingsaanwijzers getekend."

Hans Otten voelt zich geviseerd door de Mechelse politie sinds hij een klacht indiende bij Comité P. "Die klacht kwam er nadat de Mechelse agenten me zogezegd voor hun politiebureau betrapt hadden achter het stuur in de periode dat ik een rijverbod had", aldus Otten, "Maar ik heb me toen laten afhalen door mijn vriendin. Ik zou goed zot moeten zijn."

23:14 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.