07-08-08

Wie is Daisy Van Cauwenbergh ?

Daisy Van Cauwenbergh, geboren en getogen Brusselse, werd in 1988 gekroond tot mooiste meisje van het land, ”Miss België 1988”. Ze volgde op dat moment een opleiding tot burgerlijk ingenieur, maar gaf haar studies op om een mediacarrière uit te bouwen. In 1991 werd ze omroepster bij VTM.

Enkele jaren later kreeg ze de kans om samen met Herbert Bruynseels het programma “Medialaan 1 “ te presenteren. Hoewel het concept van dit programma erg leuk uitgedokterd was, haalde het maar weinig kijkers. In 1997 werd het programma dan ook stopgezet.
Daisy trouwde met Jean-François d’Hondt, regisseur bij VTM.

Na het stopzetten van het mediamagazine “Medialaan 1” kreeg Daisy van EventTV het aanbod een praatprogramma te presenteren. Daisy ging maar al te graag op het aanbod in, maar na een tijdje werd de talkshow afgevoerd, net als de zender EventTv zélf.
Daisy ging eind 1998 bij Jean-François weg en hertrouwde twee jaar later met Huub. Met hem kreeg ze twee zoontjes, Sean (2001) en Roan (2004).
In 2004 stopte Daisy met haar omroepwerk bij VTM. Ze kwam terecht in de bankwereld. Doch helemaal stil werd het niet rond haar. In 2006 vertelde ze de media dat ze een liposuctie had ondergaan. Ze voelde zich veel zekerder, en hoopte uit zichzelf minimum 20 kg te kunnen verliezen.

In 2007 toonde Daisy zich opnieuw aan de buitenwereld. Ze straalde, en liet dan ook weten zich te hebben ingeschreven aan de verkiezing van "Mrs. Globe 2007", waarbij de mooiste gehuwde vrouw werd verkozen. Die verkiezing ging door op 1 september 2007, en wat iedereen hoopte voor de "hernieuwde" Daisy, werd werkelijkheid! Daisy won de verkiezing, en mag zich een jaar lang de mooiste gehuwde vrouw ter wereld noemen! Ze won bovendien de prijs van "beste medekandidate", en haar man Huub won de prijs van "Husband Of The Year".
In datzelfde jaar 2007 was Daisy één van de kandidates van het VTM-programma "Ranking The Stars", waarbij ze de allereerste aflevering nipt niet won.

09:03 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.