25-08-08

De val van Ignace Crombé

foto561

15 september 2007 - Ignace Crombé geeft in onze krant toe dat het té goed klikte met zijn toenmalige miss Belgian Beauty Anne-Marie Ilie . Het zorgde voor problemen met zijn vrouw. 9 januari 2008 - In de pers lekken verliefde e-mailtjes van Ignace Crombé naar ex-missen Belgian Beauty Céline du Caju en Anne-Marie Ilie uit. De inhoud is vernietigend voor de reputatie van Crombé.

22 mei - Bij een huiselijke ruzie ten huize Crombé moet de politie tussenbeide komen.

29 mei - Crombé maakt bekend dat hij gaat scheiden van zijn vrouw Miriam. De pijnlijke vechtscheiding wordt in de pers uitgevochten.

30 mei - Crombé pakt uit met zijn nieuwe vriendin, de 26 jaar jongere gewezen miss Mol Patricia Govaerts (25). Ze gaan wat later samenwonen in een appartement in Stasegem.

1 juli - Bij de feestelijke voorstelling van de nieuwe sponsors van Miss Belgian Beauty krijgt Ignace Crombé een klap in zijn gezicht van zijn dochter Stephanie (15). 'Met de fratsen die hij uithaalt, hoort hij zo stilaan thuis in de psychiatrie.'

23 juli - Crombé en Govaerts tonen 'hun liefdesnestje' in een weekblad.

27 juli - Nele Somers , de huidige miss Belgian Beauty, breekt met Crombé wegens het schandaalsfeertje.

1 augustus - Een promotour van miss Belgian Beautykandidates in een kusthotel flopt. Crombé probeert tevergeefs zijn vrouw Miriam uit de zaal te laten zetten door de politie. Het hotel is niet opgezet met de heisa en wil niets meer met de organisatie te maken hebben.

09:35 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: mbb | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.