05-09-08

Hattrick op en naast het veld

Gabriel Agbonlahor scoorde niet alleen op de openingsspeeldag in de Premier League een loepzuivere hattrick, ook in bed was de 21-jarige spits succesvol. Hij slaagde er niet alleen in om er drie vriendinnetjes tegelijkertijd op na te houden, hij maakte ze ook alledrie in dezelfde periode zwanger.


Gabriel Agbonlahor, half Nigeriaan-half Schot, voetbalt bij Aston Villa en geldt als een van de meest beloftevolle voetballers over de plas. Net voor het seizoen verlengde hij nog zijn contract bij Villa tot 2012 en twee dagen later scoorde hij in de wedstrijd tegen Manchester City drie keer (met het hoofd, met links en met rechts) in amper zeven minuten tijd. Meteen de tweede snelste hattrick ooit in de Premier League.

Maar volgens de Engelse tabloid News of the World is Agbonlahor ook naast het veld een trefzekere jongen. Sophie Smit (1), Elizabeth Weeler (2) en Tia Hithersay (3) raakten in dezelfde periode alledrie zwanger van Gabby. Sophie en Tia lieten een abortus plegen, Elisabeth beviel in juni van een zoon, die ze ook nog eens Gabriel Agbonlahor junior doopte. Junior en zijn mama wonen nu in een van de huizen van Gabriel senior.

Sophie Smits is een jeugdliefje van Agbonlahor. De twee zaten in dezelfde school en begonnen een relatie in 2003, toen de spits nog bij de jeugd van Villa speelde. Een jaar later leerde Agbonlahor tijdens een vakantie in Griekenland Elizabeth Weeler kennen. Vier maanden later was het ook dik aan met Tia Hithersay, een stewardess, model én het ex-liefje van voetballer Jermaine Jenas (Tottenham).

'Gabby is zo arrogant, dat hij dacht er gemakkelijk drie vriendinnen op na te kunnen houden', zegt een 'vriend' aan News of the World. 'Maar moeder Natuur zelf trok aan de alarmbel.'

De bal ging aan het rollen toen Sophie pikante sms'je van Tia las op de gsm van Gabriel, die zich er eerst van af maakte met te zeggen dat Tia een stalkster was. Sophie geloofde hem echter niet en belde Tia op, waarna de spits het ook bij haar mocht uitleggen. 'Ach, Sophie is een ex, die maar niet kan aanvaarden dat we uit elkaar zijn', probeerde hij zwak.

Abortus

Toen beide dames ontdekten dat ze allebei zwanger waren, bleven ze contact houden. En toen uitlekte dat Agbonlahor er een derde vriendin op na hield en ook zij zwanger was, besloten ze beiden een abortus te laten betalen door hun trefzekere aanvaller. Ze nemen hem zelfs niks kwalijk en sluiten een nieuwe relatie met hem niet uit...

'Ik weet niet hoe hij er steeds in slaagt vrouwen in zijn bed te krijgen', is ook een van zijn vrienden zijn gedrag beu. 'Zorgzaam en romantisch is hij helemaal niet. Hij is vooral geïnteresseerd in zichzelf, zijn merkkledij en zijn sportwagens.' Laat dat nu net, naast een stevige bankrekening, de dingen zijn waar ook WAGS gek van zijn.

 

14:12 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: gossip | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.