10-09-08

Miss België verscheurd door liefdestwijfel

decoration'De vriend van Miss België Alizée Poulicek heeft me drie maanden geleden zwanger gemaakt.' Dat beweert Lisa Schouten (29), de ex van Laurent Dierickx (24). 'Alizée is er ondersteboven van', reageert Miss België-organisatrice Darline Devos.

Het gerucht deed al een tijdje de ronde. Laurent Dierickx zocht zijn vorige lief nog regelmatig op. Terwijl Alizée Poulicek in Vietnam was voor Miss Universe, zou een vrijpartij op 'een ongelukje' uitgedraaid zijn. Het nieuws bereikte ook Miss België, via een anonieme mail. Maar Dierickx deed het verhaal af als een leugen, en Alizée vertrouwde haar vriend.

Gisteren echter kreeg het verhaal andere proporties. Lisa Schouten deed haar relaas in het weekblad Dag Allemaal. Haar openhartigheid doet Miss België nu toch twijfelen.

Alizée leerde Dierickx vorig jaar kennen. Zij was misskandidate, hij werkte voor het champagnemerk Laurent-Perrier. Ze kwamen onlangs samen in het nieuws na een veroordeling voor rijden onder invloed én met overdreven snelheid.

'Het is een schok voor haar. Alizée is er helemaal ondersteboven van', zegt Darline Devos. De organisatrice van Miss België kon maar even met Alizée praten. Voor de buitenwereld sloot Miss België zich helemaal af. 'Ze weet niet wat ze moet denken. Ze weet niet eens of het waar is of niet. Alizée is momenteel een vat vol emoties. Ze weent veel en ze kan heel boos worden. Dat meisje zit vol vragen.'

De afgelopen weken praatte het koppel vaak over het gerucht. 'Hij zei haar dat zijn vorige vriendin hem erin wil luizen. En Alizée vertrouwt hem nog. Ze is verliefd op hem, ze ziet hem echt heel graag.' Gisteravond zouden Alizée en Laurent elkaar normaal ontmoeten. 'Ze heeft haar twijfels over het hele verhaal. Ze begint nu allerlei dingen die ze eerder hoorde aan elkaar te koppelen. Ik heb haar gezegd dat ze het zo snel mogelijk moet uitpraten. Hier is de waarheid echt noodzakelijk. Zeker nu de pers erop zit.' En als het verhaal blijkt te kloppen? 'Dan denk ik dat Alizée geen vriend meer heeft. Zo cru is ze wel.'

22:20 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: miss belgie | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.