11-09-08

Geen problemen voor getrouwde MBB-kandidate

'Exit Narmina. Competitievervalsing.' Dat werd gezegd toen aan het licht kwam dat de Miss Belgian Beauty-kandidate Narmina uit Brussel in juni getrouwd is. En dat mag niet volgens het contract. Althans, dat werd gedacht. 'Dat mag wel hoor', aldus organisator Ignace Crombé vanuit Egypte.

Narmina heeft zo haar eigen uitleg waarom ze haar burgerlijke staat aan niemand vertelde, zelfs niet aan haar kamergenote. 'Ik vond dat een privézaak', aldus de Brusselse. Zo privé dat ze zelfs haar trouwring niet aanheeft? 'Het is een diamanten ring en ik wil hem niet verliezen', luidt het antwoord.

Of ze het met opzet verzwegen heeft omdat ze anders misschien contractbreuk zou plegen? 'Nee, de trouwdatum stond al lang vast. Ik heb nooit een contract ondertekend waarin stond dat ik niet mocht trouwen.' Ignace Crombé beaamt het. 'Ik wist van niets. Toen ik het hoorde, heb ik het contract nagelezen. Er staat niet vermeld dat ze niet mag huwen tijdens een deelname aan Miss Belgian Beauty. Wanneer een kandidate zich voor de preselecties inschrijft, staat er onder de voorwaarden 'niet gehuwd zijn'. Op het moment dat ze dat ondertekende, was ze niet gehuwd. Er is geen sprake van competitievervalsing.' Dat de zeer punctuele en controlerende missmaker van niets wist, is toch bizar. Op internet staan zelfs trouwfoto's. 'Ik wist echt van niets', aldus Crombé.

1

2

3

4

5

10:17 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: mbb | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.