12-09-08

Alizée is weer vrijgezel

06

Miss België Alizée Poulicek (21) is weer vrijgezel. Nadat ze haar relatie met Laurent Dierickx (24) op stand-by zette, hakte ze de knoop nu door. ‘Ik wil geen relatie die gebaseerd is op wantrouwen en twijfels.’

Wat niet kon uitblijven, is uiteindelijk gebeurd. Alizée heeft een kruis gemaakt over haar relatie met de flamboyante Laurent uit Heverlee.

Dinsdag vertelde zijn ex-vriendin Lisa Schouten in het weekblad Dag Allemaal dat Laurent haar drie maanden geleden zwanger maakte. Meer nog, volgens de vrouw werd Alizée door haar vriend bedrogen sinds ze bij elkaar zijn. Zelfs tijdens de nacht dat ze haar misskroontje kreeg, zou hij hebben geslapen met zijn ex-lief.

Woensdag zei Alizée nog ‘verliefd’ te zijn op haar Laurent. Ze twijfelde over hem, maar ze wilde een vaderschapstest afwachten om de échte waarheid te kennen. Als daaruit bleek dat het verhaal verzonnen was, dan was er voor haar geen probleem.

Maar Alizée heeft dus zo lang niet gewacht. Gisteren besliste ze een eind te maken aan de relatie, die iets langer dan een jaar duurde. ‘Omdat ik geen relatie wil die gebaseerd is op wantrouwen en twijfels.’ Meer wilde Alizée gisteren niet kwijt. ‘Haar privéleven heeft niets te maken met haar job als Miss België’, klonk het bij haar woordvoerder.

07:01 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: miss belgie | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.