22-09-08

IGNACE CROMBE LIET FINALISTES "WURGCONTRACT" TEKENEN

Bij hun terugkeer van Egypte waren de missen opvallend stil. Niemand wilde commentaar geven op de recente gebeurtenissen. De kandidates kwamen liever over als domme kipjes – zie “ik ben niet op de hoogte van wat er allemaal gebeurd is rond MBB” – dan hun eigen mening te zeggen.

Wurgcontract
Nu is eindelijk duidelijk geworden waarom de kandidates hun lippen zo stijf op elkaar houden. De zelfverklaarde missmaker heeft hen een contract laten ondertekenen waarin staat dat ze moeten zwijgen en geen negatieve uitlatingen mogen doen over Ignace en de organisatie. Indien een kandidate zich toch zou laten verleiden tot een negatieve uitspraak moet ze een schadevergoeding betalen.

Gouden 12
Er zijn we enkele meisjes die hun mond durven open doen, weliswaar anoniem. De kandidates zouden bang zijn van Ignace, je zou voor minder want de man heeft blijkbaar een explosief karakter. De meisjes zijn er zich van bewust dat iedereen de indruk heeft dat ze Ignace slaafs volgen, maar als de Gouden 12 verkozen worden, zullen de lippen niet meer stijf op elkaar blijven. Ignace is zich bewust van het feit dat de meisjes zijn verkiezing helemaal kunnen begraven en het wurgcontract lijkt een laatste wanhoopspoging om zijn zielig hoopje verkiezing te redden.

13:33 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: mbb | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.