22-09-08

Kandidate Miss Belgian Beauty zet Ignace Crombé voor schut


Miss Belgian Beauty Gouden 12 Selectie from Clint.be on Vimeo.

Zaterdagavond werden in Hooglede de Gouden Twaalf van Miss Belgian Beauty bekend gemaakt. Het was finaliste Ann Persiguero uit Turnhout die de show stal met een opmerkelijke uitval naar MBB-organisator Ignace Crombé

Persiguero bedankte aan het begin van haar finalepraatje nog uitvoerig Patricia Govaert, de vriendin van Crombé. Daarna volgde een serieuze vingerwijzing aan het adres van de zelfverklaarde miss-maker. "Het is tijd dat je beseft dat je niet alleen op deze wereld bent, Ignace", aldus Persiguero. "Het zou goed zijn dat je even te rade gaat bij jezelf, dat je jezelf even in vraag stelt."

Crombé zat op dat moment in de zaal en moet toch even geslikt hebben bij de harde woorden van zijn kandidaten. De zaal reageerde aanvankelijk met applaus, maar koos uiteindelijk toch partij voor Crombé.

Crombé reageerde pas toen hij zelf op het podium stond. "Ik wil bepaalde media bedanken voor hun pogingen om Miss Belgian Beauty kapot te krijgen, maar dat is niet gelukt", aldus Crombé. "Vanavond stonden hier 19 finalistes op het podium zoals voorzien. Al hadden er dat duidelijk maar 18 mogen zijn."

Persiguero behoorde uiteindelijk niet tot de 12 kandidaten die zullen strijden om het kroontje.

08:20 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: mbb | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.