24-09-08

Ignace Crombé slaat keihard terug (figuurlijk en mét video!)

Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé (51) liet zich zaterdagavond niet uit zijn lood slaan door de 'wraakspeech' van finaliste Ann Persiguero (22). Net voor de bekendmaking van de Gouden Twaalf sloeg hij keihard terug. Ook media als Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad kregen er van langs. 

"Ik heb  geleerd dat de persmedia je kan maken, maar ook kan kraken", aldus Crombé. "En ik zal niet alles tegenspreken wat in de pers verschenen is. Ik heb fouten gemaakt en ik ben ook niet beschaamd om dat te zeggen. Ik ben ook maar een mens. Maar de leugens en de laster die in de media verschenen zijn, die grenzen aan het onovertreffelijke. Ongelofelijk tot wat de media in staat is!"

"Ik ga jullie slechts één staaltje vertellen, omdat ik het de man in kwestie niet wil onthouden. De journalist van Het Laatste Nieuws die hier op de eerste rij zit heeft Willy Sommers tot vier keer toe opgebeld om te vragen of hij vanavond toch niet zou optreden en zich niet zou linken aan zo’n negatieve organisatie. Jongens, met wat zijn we bezig?"

"Diezelfde journalist en hetzelfde medium heeft het aangedurfd om kandidates op te bellen en geld op tafel te leggen, omdat ze uit mijn wedstrijd zouden stappen. Jawel! Datzelfde medium heeft ten opzichte van mijn kandidates beweerd dat ze niet uitgenodigd waren voor de reis naar Egypte, terwijl ze net als iedereen wel uitgenodigd waren. Daarop probeerden ze een kandidate te versieren door samen spaghetti te gaan eten in ruil voor een verslag van de reis."

"Dames en heren, ik zou nog verder kunnen gaan. Ik heb nooit de binnenkant van een gevangenis gezien, hoe zou ik dan ooit een nacht of vier uur of zelfs maar vijf minuten in een cel gezeten hebben. Om maar te zeggen tot wat bepaalde media in staat zijn."

"Frans en Wendy zijn aan het ijveren voor wat meer recht in de media, Phaedra Hoste is de tweede die volgt. Wel Patricia en Ignace zullen ook hun voorbeeld volgen en zeggen stop aan die roddels, dames en heren, lees vanaf nu internet als gratis media en koop geen kranten meer zoals Het Laatste Nieuws!"

 


Speech Ignace Crombé MBB Selectie Gouden 12 from Clint.be on Vimeo.

10:53 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: mbb | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.