25-09-08

Ignace Crombé stuurt boze mail naar finalistes

'Wie is de eerste die deze mail ook weer naar de pers stuurt?', met deze zin eindigt Ignace Crombé een boze e-mail die hij dinsdag naar alle finalisten van Miss Belgian Beauty stuurde. En ja, we hebben de integrale mail.

Crombé vertrouwt zijn finalistes niet meer en is boos omdat hij in de pers als ‘manipulator’ en ‘leugenaar’ bestempeld wordt.

Dit weekend tijdens de halve finale haalde kandidate Ann Persiguero (22) in haar speech nog zeer zwaar uit naar de Miss Belgian Beauty-organisator. 'Met een ploeg werken die je elk moment een mes in de rug kan duwen, is niet langer haalbaar voor ons.', schrijft Crombé daarover.

Lees de mail van Ignace Crombé:

Beste finaliste,

Op deze manier kan het niet verder. Na wat ik vandaag weer in de media lees omtrent uitspraken van diverse kandidaten (met naam en vaak anoniem), is mijn vertrouwen in deze groep ver zoek.

Wanneer ik door mijn finalisten als ‘manipulator’ en ‘leugenaar’ bestempeld wordt, ga ik ervan uit dat ik mijn job als Miss Belgian Beauty-organisator niet correct uitvoer (ook al heb ik zo vaak mondeling gevraagd als ik tegenover deze groep iets verkeerd deed). Op alles en nog wat, krijg ik kritiek… jullie weten blijkbaar allemaal veel beter hoe het moet.

Ik lees dat velen achter het initiatief van Ann stonden en haar groot gelijk geven dat ze deze speech hield. Met een ploeg werken die je elk moment een mes in de rug kan duwen, is niet langer haalbaar voor ons. Deze energie kunnen we niet langer opbrengen.

En wie er anders over denkt, mag ook eens reageren in de pers, want zwijgen is akkoord gaan. Wie is de eerste die deze mail ook weer naar de pers stuurt?

12:01 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: mbb | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.