29-09-08

'Finaliste wil uit Miss Belgian Beauty'

3

Een van de twaalf finalisten van Miss Belgian Beauty wil uit de wedstrijd stappen, beweert de regionale website Waaskrant.be. Kimberley De Plucker zou meer tijd willen vrijmaken voor haar studies die van start gaan. Maar vooral de negatieve publiciteit rond organisator Ignace Crombé zou aan de basis liggen van haar beslissing.

De Plucker wilde tegenover onze redactie niet bevestigen of ze de wedstrijd voor bekeken houdt. Op de vraag of ze dan wel bij de Gouden Twaalf blijft, gaf ze veelbetekend 'geen commentaar'.

Kandidaten die de competitie verlaten, dreigen een schadevergoeding te moeten betalen tot 1.500 euro.

Bericht van Waaskrant :

Kimberley De Plucker houdt Miss Belgian Beauty naar verluid voor bekeken. De schoonheid uit Moerbeke werd vooral bekend door de gelijktijdige deelname aan Miss Belgian Beauty 2009 en de paardenshow Cavalia.  Ze werd door de pers meteen omgedoopt tot Miss Belgian Black Beauty.

Kimberley beloofde in juli nog om 6000 euro af te staan aan een goed doel indien zij zou winnen.

De kandidatie wil blijkbaar toch meer tijd vrijmaken voor haar studies die binnenkort beginnen, maar de plotse wending zou ook te maken kunnen hebben met de negatieve publiciteit rond Miss Belgian Beauty. Ook de afgelopen dagen liet Ignace Crombe immers weer geen kans onbenut om zichzelf in een negatief daglicht te stellen door het sturen van een impulsieve kwade mail naar alle kandidates.

De verkiezing van de 12 finalisten voor de Miss Belgian Beauty wedstrijd kende vorig weekend ook al een turbulent verloop. Op de showavond in Hooglede haalde kandidate Ann Persiguero bij haar presentatie zwaar uit naar organisator Ignace Crombé.

Deze nam dan op zijn beurt enkele dagbladen op de korrel, die volgens hem alles in het werk hadden gesteld om "zijn verkiezing" te ondermijnen.

Hoe dan ook: Van de Gouden Twaalf blijven na het afhaken van Kimberley nog 11 meisjes over.

18:45 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: mbb | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.