19-10-08

YONI MOUS IS MISS BELGIAN BEAUTY 2009 + FOTO'S

In het Casino van Knokke-Heist is zondagmorgen de 22-jarige Yoni Mous uit Edegem verkozen tot Miss Belgian Beauty 2009. Mous volgt Nele Somers op. De eerste eredame is de 24-jarige Stéphanie Michiels uit Gent. Sylvie Dewitte uit Leuven is tweede eredame. Zij is 22 jaar oud.

De nieuwe Miss Belgian Beauty studeert kinesitherapie. Ze houdt daarnaast van zwemmen, dansen, fietsen en skiën. De nieuwe miss krijgt 12.500 euro en een wagen van de organisatie.

Finaliste Kimberley De Plucker nam niet deel aan de finale. Volgens organisator Ignace Crombé moest ze passen wegens migraine. Ook Kirsten Mertes (22), die eerder deze week bekende dat ze als undercoverjournaliste voor P-magazine werkte, stuurde haar kat.

De verkiezingshow in Knokke verliep zaterdagavond zonder incidenten. Geen van de vorige winnaressen van Miss Belgian Beauty gaf present. Uitzondering was Cynthia Reekmans die presenteerde. Er waren daarnaast merkbaar minder aanwezigen dan de voorbije jaren. Er was niets te merken van de gebeurtenissen in het privéleven van organisator Ignace Crombé. Crombé zelf was zeer tevreden over de show.

Ignace Crombé herhaalde zaterdag dat hij de uitlatingen over zijn privéleven in de media beu is. Hij beschuldigde zaterdag expliciet dat een aantal media zijn verkiezing stuk willen maken.

Crombé gaf ook aan dat hij nog geen beslissing heeft genomen over de toekomst van de miss-verkiezing. Mogelijks zal het concept worden verkocht. Er zijn volgens Crombé vier geïnteresseerden. Zij zouden verder met hem willen werken. Een andere optie is de nieuwe Miss Belgian Beauty twee jaar aan te laten. Crombé zou dan een jaar bedenktijd nemen om te beslissen of hij doorgaat of niet.

Wendy Volders (24) werd door haar collega-finalistes nog verkozen tot miss sympathie.

 

07:53 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: mbb | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.