14-11-08

Ilse De Meulemeester ontslaat haar broer André

decorationIlse De Meulemeester heeft haar broer André na 7 jaar samenwerking ontslagen. Volgens André kon Ilse niet om met zijn leven buiten het werk.

André werkte reeds 7 jaar voor Ilse De Meulemeester haar decoratiezaak. "Nadat klanten een bestelling hadden geplaatst, zorgde ik voor de opmeting en plaatsing van de meubels bij hen thuis. Het ontslag komt als een volledige verrassing. De voorbije dagen zijn voor mij dan ook allesbehalve aangenaam en gemakkelijk geweest", aldus André in een interview met Dag Allemaal.

Pintje

Over zijn reden van ontslag is volgens André geen twijfel mogelijk. "Ilse was het niet eens met mijn levensstijl. Na mijn werk drink ik graag een pintje. En ja, soms is dat er al eens eentje te veel. Zij vindt dat zoiets niet goed is voor de reputatie van de zaak. Maar uiteindelijk: ik heb mijn gewoonten niet opeens veranderd. Ik heb altijd graag iets gedronken na het werk. Ik begrijp niet waarom ze er nu ineens een probleem van maakt."

Luc De Meulemeester, de broer van André en manager van Ilse De Meulemeester, reageert verontwaardigd op de uitlatingen van zijn familie. "Ik begrijp niet waarom mijn broer dit allemaal vertelt. Er is een discussie geweest tussen Ilse en hem, ja, maar in welk bedrijf komt het niet voor dat een baas zjin werkgever eens onder zijn voeten geeft? We gaan een aantal reorganisaties doorvoeren omdat de zaak groter is geworden, maar dat wil niet zeggen dat we daarom André opzijschuiven."

11:34 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.