19-12-08

Ignace Crombé kan niet lachen met Geert Hoste

De diefstal van het standbeeld van Ignace Crombé was er eigenlijk geen. Het is een grap die Geert Hoste voor zijn televisieprogramma heeft opgezet met medeweten van Crombés ex-vrouw Miriam Jacques. Maar de organisator van Miss Belgian Beauty kan er niet mee lachen.

Gisteren liet woordvoerder Björn Verdoodt van Eén weten dat Geert Hoste had toegeslagen en dat alles zondag zou duidelijk worden in de laatste aflevering van zijn televisiereeks ‘Het jaar van de geit’. De lokale politie is niet opgezet met de scherts. Zij was namelijk al in alle ernst een onderzoek gestart.

Grap

“Het is spijtig dat er mensen ‘s nachts voor in de weer zijn geweest”, moet ook Geert Hoste toegeven, “maar het was een grap, wij hebben een ‘schalks ruitertje’ uitgehaald. Het is onze bedoeling om mensen aan het lachen te brengen, niet om iemand op stang te jagen. Ik weet dat Crombé mijn humor wel kan waarderen.”

Slapeloze nacht

Ignace Crombé kan helemaal niet lachen. “Misschien hebben ze het beeld wel beschadigd”, vreest hij “en het is zo’n 25.000 euro waard. Voor mij heeft het een emotionele waarde.
Daar komt nog bij dat ik uren buiten in de kou heb gestaan en, na een slapeloze nacht, ook woensdagvoormiddag met niet anders dan die verdwijning ben bezig geweest. Dit kan ik zo niet laten. Ik onderzoek wat ik hiertegen kan ondernemen.”

13:06 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: mbb | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.