29-04-09

VERONIQUE DE KOCK MET TWEE MANNEN TEGELIJK

Volgens het weekblad Story heeft de voormalige Miss België Véronique De Kock (32) nog altijd een relatie met zakenman Frank Slaets (42), drie jaar na hun officiële breuk.

Jaar de cel in
Slaets, de vader van De Kocks zoontje Sébastien, werd vorige week tot een jaar effectieve gevangenisstraf veroordeeld voor zijn betrokkenheid bij een vechtpartij in Deurne waarbij ook een schot werd gelost. VT4-gezicht De Kock ontkent dat ze nog een liefdesrelatie heeft met Slaets.

"Breuk was afleidingsmanoeuvre"
Volgens Story zou de breuk tussen Slaets en De Kock evenwel opgezet zijn om te verhinderen dat De Kock mee opdraait voor de financiële gevolgen van Slaets' strapatsen. Meer nog: het blad stelt dat de twee nooit echt uit elkaar zijn geweest. Hun zoontje zou de reden zijn waarom ze elkaar de voorbije drie jaar zelfs in de moeilijkste momenten niet konden loslaten.

Andere man
De Kock had in tussentijd wel een relatie met een andere man. Twee jaar geleden kwam Johan Degroote in haar leven. Die vader van twee dochters was toen - na een affaire met Phaedra Hoste - nog in een scheiding verwikkeld, maar hij viel als een blok voor De Kock. Véronique bleef echter twijfelen tussen Johan, een rijke handelaar in tweedehandsvrachtwagen uit Wingene en Frank, de dubieuze zakenman met connecties in de Antwerpse onderwereld.

Op twee paarden gewed
Een tijdlang at De Kock van beide walletjes. Met Johan ging ze vorige zomer naar Mauritius voor de P-badpakkenspecial, Frank mocht in oktober mee naar Barcelona voor de opnames van het VT4-programma 'Huizenjacht'. De voorbije Kerst, toen de scheiding van Johan achter de rug was en hij hoopte eindelijk met Véronique naar buiten te kunnen komen, besloot zij de feestdagen met Frank en Sébastien in Dubai door te brengen. Valentijn 2009 was dan weer voor Johan weggelegd. Maar na drie jaar twijfelen wist ze het zeker: Frank is de man van haar leven. Sinds enkele maanden, zo stelt Story, vertonen Frank en Véronique zich weer als vanouds in het openbaar.

De Kock reageert gelaten op de aantijgingen, die ze "een heksenjacht" noemt. Thomas Siffer, hoofdredacteur van Story, stelt over harde bewijzen te beschikken.

veronique de kock en frank slaets

09:05 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.