29-04-09

YASMINE EN MARIANNE DUPON GAAN SCHEIDEN

huwelijk-yasmine-en-marianne-uit-de-mol-voorbij_1_515x0

 

Zangeres en één-gezicht Yasmine (37) gaat scheiden van Marianne Dupon (38), de winnares van 'De Mol'. Het eerste lesbische BV-koppel dat in het huwelijk trad heeft een dochtertje van twee jaar, Ella Louise. Dat meldt Dag Allemaal.

Rust in turbulent liefdesleven
Ruim acht jaar waren Yasmine en Marianne een koppel, de reden van de breuk is niet duidelijk. Het was Marianne die indertijd rust wist te brengen in het turbulente liefdesleven van Yasmine. Kort daarvoor zag de zangeres en tv-figuur relaties van jaren met achtereenvolgens acteur Dieter Troubleyn en presentatrice Alexandra Potvin op de klippen lopen.

"De liefde van mijn leven"
"De hele wereld mag weten dat ik in de zevende hemel ben", verkondigde Yasmine toen. "Marianne is de liefde van mijn leven. Wat ik voor haar voel, heb ik nog nooit voor iemand gevoeld. We hebben allebei al heel wat meegemaakt en we proberen er nu samen iets moois van te maken".

Dochtertje
Bijna drie jaar geleden raakte Marianne zwanger. Als presentatrice van 'De Rode Loper' maakte Yasmine het nieuws zélf bekend. In maart 2007 beviel Marianne van een dochter, Ella Louise. Voor Yasmine was dit haar eerste kind. Marianne was negen jaar geleden samen met Marion Oprel, die toen beviel van Felix en Max, die inmiddels geadopteerd zijn door Marions echtgenote Pien.

09:20 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.