07-09-09

Deborah De Ridder schittert in The Sound of Music

decoration

 

Gisteren ging de musical The Sound of Music in première en ook voor Deborah De Ridder was het meteen de eerste keer dat ze zich echt moest bewijzen. Zij was de winnares van Op zoek naar Maria en liet meteen zien dat dat terecht was. En ook de aanwezige BV’s zagen dat het goed was.

Het was een belangrijke dag gisteren voor Deborah De Ridder, de winnares van het programma Op zoek naar Maria. Na enkele try-outs was het voor haar de eerste keer dat ze zich als hoofdrolspeelster moest bewijzen op de première van The Sound of Music. Zenuwen bleken overbodig te zijn, want ze zette een prachtprestatie neer. Dat het publiek ook uiterst tevreden was, bleek uit het minutenlange applaus na afloop van de voorstelling.

Maar ook de andere acteurs kunnen trots zijn op zichzelf. Peter Van de Velde hing zijn piratenkostuum van Piet Piraat even aan de haak om dat van kapitein Von Trapp aan te trekken en het moet gezegd: hij deed dat niet slecht. Ook Koen Crucke gaf het beste van zichzelf als Max Dettweiler. Zelfs een technische storing halverwege de première kon op veel begrip rekenen bij het tevreden publiek.

In de zaal zaten ook tal van BV’s die deze première voor geen geld ter wereld wilden missen en allemaal waren ze dolenthousiast. Onder meer Koen Wauters, Wendy Van Wanten, Lucas Van den Eynde en Kristel van K3 waren aanwezig. En Deborah mag op haar beiden oren slapen, want iedereen was uiterst tevreden en erg trots op haar.

Meteen een motivatie om alle andere voorstellingen op die manier af te werken en dat zijn er heel wat. Sinds de start van de ticketverkoop gingen al maar liefst 100.000 kaarten de deur uit. Er komt ook nog een extra voorstelling in het Capitole in Gent waardoor Deborah nog minstens tot maart 2010 zoet is met haar rol als Maria. Het talent in Vlaanderen is blijkbaar nog niet uitgeput.

14:21 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.