07-09-09

Stroompanne bij Dell’Anno zorgt voor boze klanten

decoration

 

Het zit de laatste tijd blijkbaar allemaal tegen in Dell’Anno, het restaurant van Claudio en Gaëlle. Na beschuldigingen van ontrouw en stilgelegde bouwwerken wegens geen toelating, hadden ze dit weekend last van een elektriciteitspanne. En dat zorgde dan weer voor boze klanten.

Afgelopen weekend moest Dell’Anno noodgedwongen de deuren sluiten door een stroompanne. Daardoor stonden de klanten die gereserveerd hadden om te komen eten voor een gesloten deur. En die waren daar niet zo tevreden mee. Een boze man uit Zeebrugge kon er absoluut niet om lachen dat hij meer dan een uur gereden had voor niets. “Het is een schande dat ze niet verwittigd hebben”, aldus de boze klant Roland.

En zoals gewoonlijk reageert Claudio rustig, alsof er niets aan de hand is. Volgens hem hadden ze geen andere keuze dan het restaurant sluiten want niets werkte. Het personeel van Dell’Anno zou de boze klant ook nog een andere datum voorgesteld hebben, maar dat voorstel werd niet erg hartelijk onthaald. “We hebben trouwens iedereen verwittigd, alleen Roland niet omdat we zijn nummer niet hadden”, aldus Dieter Clercq, de woordvoerder van Dell’Anno.

14:19 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.