19-09-09

Tom en Ann mogen eigen Bigarreaux openen

decoration

 


Binnenkort zien Tom en Ann van het programma Mijn Restaurant! eindelijk hun droom in vervulling gaan. Volgende maand openen ze hun eigen zaak in Sint-Truiden en tegen alle regels in zal die ook Bigarreaux heten. En de twee blijven niet alleen trouw aan de naam.

Het is een lange weg geweest voor Tom en Ann uit Mijn Restaurant! maar uiteindelijk hebben ze nu toch hun doel bereikt. Volgende maand openen ze hun eigen zaak in een historische kelder op het Heilig Hartplein in Sint-Truiden. Ze zorgen al meteen voor een verrassing want hun nieuwe zaak zal net als in het programma ook Bigarreaux heten. En dat is eigenlijk tegen de regels.

“We zijn na lang onderhandelen met vtm overeengekomen dat deze naam het beste bij ons past”, aldus Ann. Normaal gezien mogen de kandidaten van Mijn Restaurant! de naam van hun zaak tijdens het programma niet meer gebruiken als ze niet winnen. Maar voor Tom en Ann werd blijkbaar een uitzondering gemaakt. “Ze vonden dat we het verdienden omdat we net naast de hoofdprijs grepen.”

De naam is niet het enige waar de twee trouw aan blijven. Opnieuw bestaat de kaart uit Frans-Belgische gerechten met een accent op de Haspengouwse streekproducten en wijnen. En ook het decor is geheel in lijn met de kaart. Wie graag wil reserveren kan dit al op 011/68.38.68 .

 

14:00 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.