28-09-09

Sterrenmeisje annuleert behandeling

decoration

 

Kimberley Vlaeminck, het intussen wereldberoemde sterrenmeisje, annuleerde zaterdagochtend haar eerste afspraak om de tatoeages te laten verwijderen. Wat de reden is, is niet duidelijk maar het zou wel eens kunnen dat het feit dat er nog steeds geen regeling is met de tatoeëerder er voor iets tussen zit.

Rouslan Toumaniantz, de man die Kimberley Vlaemincks gezicht voorzag van 56 sterretjes, is niet te spreken over de berichtgeving te afgelopen dagen. Het meisje en haar familie verklaarden aan iedereen die het horen wilde dat er een minnelijke schikking was getroffen en dat de tatoeëerder haar 3.000 euro zou betalen voor de behandeling om de tatoeage te laten weglaseren. “Er is nooit sprake geweest van een minnelijke schikking en van schuldbekentenissen nog minder.”

De man sluit ondertussen uit dat er nog op een normale manier een akkoord kan bereikt worden. “Afspraak was dat de onderhandelingen vertrouwelijk zouden blijven tot er een overeenkomst was en dat gebeurde niet”, aldus Toumaniantz. De eerste behandeling van Kimberley om de sterretjes te laten weghalen werd geannuleerd. Tja, als er geen geld is…

11:47 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.