30-09-09

Thriller Live in Antwerpen en Hasselt

decoration

 

Thriller Live, de tribute-show rond Michael Jackson, komt op 17 en 18 november naar de Ethias Arena in Hasselt en op 22 november naar de Lotto Arena in Antwerpen.
 
Thriller Live tourt al sinds 2006 de wereld rond en brengt met twintig zangers en dansers een eerbetoon aan de overleden King of Pop. De show duurt meer dan twee uur en brengt met livemuziek, een imposant decor en projecties de zanger weer even tot leven. De afgelopen drie jaar trok het spektakel al meer dan een half miljoen toeschouwers.
 
De show werd gecreëerd door Adrain Grant, die al verschillende initiatieven rond Jackson op touw zette en een tijdlang bevriend was met de zanger. De choreografie werd bedacht door Gary Lloyd, die eerder met Robbie Williams, Pink en Anastacia werkte.
 
Tickets voor de twee shows in Hasselt kosten tussen 27,50 en 49 euro en kunnen worden besteld via 0900/69.001 of Sherpa.be. Kaarten voor Antwerpen kosten tussen 25 en 49 euro en zijn beschikbaar via 070/345.345 en Teleticketservice.com.

18:57 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: muziek | Commentaren (0) |  Facebook

Wereldreizigster Vandecaveye opgepakt in China

decoration

 

Ex-judoka Gella Vandecaveye is tijdens haar reis door China opgepakt door de politie en vervolgens overgebracht naar een politiekantoor. Dat meldt haar gewezen trainer en begeleider Eddy Vinckier. Vandecaveye zou een andere weg genomen hebben dan die diegene die vermeld stond in de voorziene reisroute. Vinckier verwacht deze avond meer nieuws.

Vandecaveye vertrok op 14 juni vanop Brussels Airport voor onbepaalde duur op wereldreis. Eerst vloog ze naar Moskou, waar ze premier Poetin ontmoette, en van daar ging het met de Trans-Siberische Express onder meer naar Mongolië en China. Haar route zou eindigen in Nieuw-Zeeland in 2010. Rode draad doorheen haar reis is het opzoeken van Vlamingen in de wereld, bezoeken van Vlaamse bedrijven in het buitenland en ook Belgische ambassades.

18:55 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

28-09-09

Vlaamse in finale K2 zoekt K3

decoration

 

De Vlaamse Tamara Opdebeeck is doorgestoten naar de finale van het televisieprogramma K2 zoekt K3. Daar moet ze het opnemen tegen de twee overgebleven Nederlandse kandidates Madelon van der Poel en Josje Huisman.

De finale, waarin beslist wordt wie de opvolgster zal worden van Kathleen, die zoals bekend de groep eerder dit jaar verliet, wordt zaterdagavond live uitgezonden op vtm en de Nederlandse zender SBS6.

Uiteindelijk zijn het Karen en Kristel zelf, de twee overgebleven leden van de groep, die zullen beslissen wie hun nieuwe collega wordt.

11:50 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: muziek | Commentaren (0) |  Facebook

Sterrenmeisje annuleert behandeling

decoration

 

Kimberley Vlaeminck, het intussen wereldberoemde sterrenmeisje, annuleerde zaterdagochtend haar eerste afspraak om de tatoeages te laten verwijderen. Wat de reden is, is niet duidelijk maar het zou wel eens kunnen dat het feit dat er nog steeds geen regeling is met de tatoeëerder er voor iets tussen zit.

Rouslan Toumaniantz, de man die Kimberley Vlaemincks gezicht voorzag van 56 sterretjes, is niet te spreken over de berichtgeving te afgelopen dagen. Het meisje en haar familie verklaarden aan iedereen die het horen wilde dat er een minnelijke schikking was getroffen en dat de tatoeëerder haar 3.000 euro zou betalen voor de behandeling om de tatoeage te laten weglaseren. “Er is nooit sprake geweest van een minnelijke schikking en van schuldbekentenissen nog minder.”

De man sluit ondertussen uit dat er nog op een normale manier een akkoord kan bereikt worden. “Afspraak was dat de onderhandelingen vertrouwelijk zouden blijven tot er een overeenkomst was en dat gebeurde niet”, aldus Toumaniantz. De eerste behandeling van Kimberley om de sterretjes te laten weghalen werd geannuleerd. Tja, als er geen geld is…

11:47 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

26-09-09

Alizée Poulicek voor rechter

decoration

 

Ex-Miss België Alizée Poulicek moet voor de rechter verschijnen. De nipslipmiss moet volgende maand voor de correctionele rechtbank in Hoei gaan uitleggen waarom ze bij de regionale verkiezingen niet opdaagde als bijzitter.

Poulicek (22) had het de laatste tijd nogal druk met haar nieuw stel borsten. Ze ging immers niet in op vraag van de politie om haar afwezigheid bij de verkiezingen te gaan toelichten. Miss België 2008 stuurde dus twee keer op rij haar kat en kreeg een minnelijke schikking van 250 euro in de bus. Alweer vertikte ze het om daarop in te gaan en betaalde niet.

De blonde miss wordt daarom voor de rechter gesleept waar ze enkele uren gemeenschapswerk riskeert. Werken? Zou dat nu wel zo verstandig zijn, meneer de rechter?

11:53 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: miss belgie | Commentaren (0) |  Facebook

Cath Luyten naakt in de sneeuw voor 'Vlaanderen Vakantieland'

decorationMooi hoe Cath Luyten werkelijk álles in de strijd gooit om ons in de winterspecial van 'Vlaanderen Vakantieland' te overtuigen van de schoonheid van Lapland. Zelfs een naakte saunabeurt in de sneeuw is niet te veel.

Die reporters van Vlaanderen Vakantieland toch: ze wandelen, klimmen, zwemmen, duiken en vliegen zich de longen uit het lijf om de kijkers thuis net dat beetje extra te bieden. Reporter Cath Luyten (32) gaat vanavond een stapje verder: de vrouw van sportjournalist Frank Raes is naakt te bewonderen terwijl ze in Lapland richting sauna holt en aansluitend een ijskoude duik neemt. De VRT was al zo handig om die beelden in het reclamefilmpje voor deze aflevering te gebruiken. Dat is de aandachtige kijker niet ontgaan, merkte Cath Luyten. 'Ik was donderdag voor Vlaanderen Vakantieland aan het filmen in Tremelo voor Damiaan. Op de markt waren werkmannen bezig. Een van hen sprak me aan: Zijt gij dat die daar in dat water springt? Ja, dus.'

Of dit het eerste blote achterwerk in Vlaanderen Vakantieland is, is niet zeker, maar opvallend is het wel. 'In dat deel van de wereld heeft bijna iedereen een sauna: je kunt er niet omheen. Ze zitten er úren in en nemen hun thee of sterkedrank mee. Ik vond het flauw om daar in badpak of bikini in te stappen, dat doen ze daar niet. Dus deed ik het maar zonder kleren en uiteraard gebruikten ze net dat moment in een filmpje voor deze aflevering. Of Frank dit al gezien heeft? Ik had het hem verteld. Ik wacht nu op het moment dat we die aanloop naar de sauna samen kunnen doen.' (lacht)

Cath bezoekt in deze aflevering het Finse deel van Lapland en trok haar ogen open. 'Ze zeggen dat Finland niet meer is dan meren en magere zielige denneboompjes. Maar onder dikke pakken sneeuw is het prachtig. Zeker als je met een scooter bij laagstaande zon over een bevroren meer rijdt. We mochten ook aan boord van een ijsbreker op de Botnische Golf. Ik heb me laten vertellen dat zo goed als alle Finse havens in de winter dichtvriezen en dan schiet zo'n ijsbreker in actie. Ik ben ook met een dik Teletubbie-pak in het ijskoude water geweest, maar daar voel je niks van. Toch niet als je geen water inslikt, wat ik uiteraard wél heb gedaan.' (lacht)

In Lapland kroop Cath ook bij de enige echte Kerstman op de schoot. 'Ik wou die man van 450 jaar eens aan de tand voelen, maar dat ging niet makkelijk. Hij was niet uit zijn rol te krijgen. Toen ik bij hem op de schoot wou, zag je hem aarzelen. Uiteindelijk zei hij toch ja. Lapland was echt een reis van contrasten. Ik heb ook aan ijsklimmen gedaa en heb toen écht afgezien. In de reportage zie je mij half lachen, maar ik lachte echt groen.'

Op 24 oktober zien we nog meer van Cath Luyten in de winterspecial over het Amerikaanse Colorado. 'We reden met een dikke Chrysler door de besneeuwde bergen: zalig. We hebben Aspen bezocht, het stadje waar de superrijken skiën. Vol dames met bontjassen en chihuahua's. De sneeuw is er écht beter dan in Europa: ze noemen het daar champagne powder. Onze sneeuw is in vergelijking beton.'

11:48 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: tv | Commentaren (0) |  Facebook

Sterrenmeisje Kimberley kan fluiten naar 3.000 euro

decoration

 

Sterrenmeisje Kimberley Vlaeminck kan fluiten naar de 3.000 euro om haar sterren weg te laten halen. "Omdat ze zich nog altijd niet publiekelijk heeft geëxcuseerd", zegt tatoeëerder Rouslan Toumaniantz. Deze week raakte bekend dat de tatoeëerder uit Kortrijk en zijn cliënte Kimberley Vlaeminck (18) een overeenkomst hadden bereikt. Toumaniantz wilde 3.000 euro betalen om haar sterren weg te laten laseren.

Hun advocaten hadden een contract opgesteld en het kamp van Kimberley had het al ondertekend. Toumaniantz niet en hij is dat ook niet van plan. "De afspraak was dat Kimberley zich publiekelijk zou excuseren. Dat deed ze nog altijd niet. Voor mij is ons akkoord niets meer waard. Ik ga naar de rechtbank."

11:38 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

23-09-09

Ex vraagt om boek Stefaan Maene uit de handel te halen

decoration

UITGEVERIJ VAN VALERIE LEMPEREUR WEER ONDER VUUR

De ex-echtgenote van zwemmer Stefaan Maene heeft voor de rechtbank in Brugge een procedure gestart om zijn boek 'Honderd meter tegenslag' uit de rekken te halen. Het boek verscheen in augustus. De ex-echtgenote argumenteert dat in het boek de vuile was van de echtscheiding wordt uitgehangen. Ook de kinderen worden daarbij betrokken. De rechtbank doet op 7 oktober uitspraak.
 
In het boek worden onder meer de pleidooien voor de jeugdrechter publiek gemaakt. Dat is bij wet verboden. Daarom is er ook klacht met burgerlijke partijstelling neergelegd om de kinderen te beschermen. Naast de zwemmer is ook de uitgever Lampedeire Uitgevers gedagvaard. De eiseres vraagt aan de rechtbank een dwangsom op te leggen van 20.000 euro per inbreuk.

11:57 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

Pfaffs censureren 'TV Familie'

Tn_2BIS

 

Op eenzijdig verzoekschrift en op vraag van de familie Pfaff heeft een rechter beslist om een stuk uit het jongste nummer van TV Familie te houden. Zonder het artikel in kwestie vooraf te lezen zijn de Pfaffs erin geslaagd het tijdschrift preventief te censureren.

Het is voor het eerst in de geschiedenis van de Belgische pers dat een artikel niet mag verschijnen. De Journalistenbond spreekt van censuur en een gevaarlijk precedent.

De Pfaffs dienden klacht in na de berichtgeving over hun privéleven in het vorige nummer van TV Familie. Daarom lieten ze een nieuw artikel in hetzelfde tijdschrift tegenhouden.

Een ex-medewerker van de Pfaffs deed vorige week in TV-Familie een boekje open over de familie. Volgens hem zou Jean-Marie er talloze affaires op nahouden, en zou Carmen aan de drank zitten. Deze week zouden de lezers van TV Familie het vervolg kunnen lezen over de boekhouding van de NV Pfaff.

Het nieuwe nummer liep maandagavond al van de drukpersen toen rond halfzeven 's avonds een deurwaarder langskwam met een eenzijdig verzoekschrift. In zeven haasten moest een nieuwe versie van het tijdschrift in elkaar gestoken worden. Was dat niet gebeurd, dan moest De Persgroep Publishing, uitgever van TV Familie, een dwangsom van 250.000 euro betalen.

Bij De Persgroep Publishing is men niet te spreken over de uitspraak van de rechter. 'Dit is preventieve censuur en dat kan volgens ons niet', zegt Karen Van Brabant, juriste van De Persgroep, in De Morgen. 'Ik moet nog altijd de eerste rechter tegenkomen die dat durft', aldus Pol Deltour, nationaal secretaris van de Vlaamse Vereniging van Journalisten

11:43 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

21-09-09

Sandrine : « Ik ben nu een betere versie van mezelf »

decoration

 


Sandrine Van Handenhoven is in Afrika op zoek gegaan naar haar roots. Ze deed dat met enkele verbijsterende vaststellingen. “In Afrika zijn de mensen warm en hartelijk, vriendelijk en positief. Hun houding geeft me de kracht om zelf ook wat meer zo in het leven te staan.”

De soulzangers reisde afgelopen zomer met Vijftv naar het ontwikkelingsland om te zien wat de ngo’s daar precies doen. De confrontatie met haar roots zie je vanavond in Leefwereld in beweging. Sandrine kwam er terecht bij de weeskinderen van SOS Kinderdorpen in Burundi, waar haar moeder is geboren. Ze was er zelf echter nog nooit geweest, een schok dus. “Het gaf me een warm gevoel dat ik naar haar geboorteland kon reizen. Ik wist niet goed wat te verwachten. Sommige mensen zeggen dat je een ander mens bent als je terugkomt van zo’n reis.”

“We zijn naar een medisch centrum geweest waar ik een vrouw heb ontmoet die zichzelf en haar kindje op aids kwam laten testen. Daarna zijn we naar haar huis geweest waar ze met haar vier kinderen woonde. Het was klein, vuil, onhygiënisch en er waren nauwelijks voorzieningen om te leven. En toch was ze aan het lachen.”

Voor Sandrine werd de reis een hele metamorfose, vertelt ze. “De weinige ellende die ik heb gezien heeft me sterker gemaakt. Ik voel toch dat ik wat veranderd ben, rustiger misschien. Ik ben natuurlijk nog altijd dezelfde Sandrine, maar een betere versie dan voor ik vertrok. Ik heb nu ook het plan opgevat om zeker eens met mijn moeder naar Congo te gaan, zodat ze me haar land kan laten zien. Ze vond het fantastisch om me over Afrika te horen vertellen. Ik denk dat we nu echt samen moeten gaan.”

 

14:45 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

Kobe Ilsen verliefd

decoration

 

 


Vrouwen, dames en meisjes, huilt en treurt! Kobe Ilsen is niet langer de meest begeerde vrijgezel van Vlaanderen. De 28-jarige VRT-presentator flikflooit sinds een viertal maanden met een zekere Laurence.

Om dat wat kracht bij te zetten dook Kobe het voorbije weekend met zijn vriendin op op het Mummm-champagnefeest van Mark Sluszny in Antwerpen.

14:42 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

1 kans op 4 dat nieuw K3-meisje Vlaamse is

decoration

 

Slechts één Vlaamse dingt nog mee naar de felbegeerde plek van derde K3-meisje. Alleen Noa, Tamara Opdebeeck uit Berchem, is nog in de running als vervanger van Kathleen Aerts.

Zij zal het moeten opnemen tegen drie Nederlandse meiden; Madelon Van Der Poel uit Tilburg en Anne Deliën en Josje Huisman uit Amsterdam. De hoogzwangere Kathleen Goossens uit Heist-op-den-Berg, die intussen bevallen is, en de Hasseltse Anneke Winkelmolen gingen er zaterdag uit in K2 zoekt K3.

“Ik moest heel wat doen om het niveau te halen. Dat dat niet voldoende was, vind ik geen belediging”, aldus Anneke. Volgende zondag valt er nog één meisje af. De finale volgt op zaterdag 3 oktober live op vtm.

 

14:39 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: tv | Commentaren (0) |  Facebook