07-10-09

Guy Van Sande en Stephanie uit elkaar

decoration

 

Wat iedereen al weken vreesde, is uiteindelijk toch uitgekomen. Guy Van Sande en zijn 21 jaar jongere vriendin Stephanie zijn uit elkaar. Of de breuk iets te maken heeft met de vermeende relatie tussen de blondine en Patrick Lefevere is niet geweten.

Slechts enkele maanden na de dood van zijn vrouw Mimi verscheen Guy Van Sande al op de rode loper met zijn nieuwe vlam. Ze staken hun liefde niet onder stoelen of banken en stoorden zich niet aan de opmerkingen van andere. Het leeftijdsverschil, hij is 46 en zij 25, stoorde hen niet en roddelaars negeerden ze gewoon. Het leek alsof niets het geluk van Guy Van Sande en Stephanie Clerckx kon kapot maken.

Maar begin deze zomer begonnen er toch lichte barstjes in hun relatie te komen. Zo werd beweerd dat Stephanie iets zou hebben met Patrick Lefevere, waarmee ze vaak optrok voor haar programma Tour de Femme. De twee ontkenden de geruchten maar de toon was gezet.

Een voormalige vriendin van de blondine ging zelfs nog een stapje verder door te vertellen dat Lefevere alleen maar een omweg was naar haar echte prooi: Tom Boonen. Stephanie ontkende alle roddels en ook Guy vond het allemaal te belachelijk voor woorden. Maar het lachen is hen snel vergaan, want de twee zijn nu toch uit elkaar. Veel commentaar wilden ze niet geven, alleen maar dat er geen anderen in het spel zijn.

 

07:04 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.