08-10-09

An Lemmens en Sean D'hondt uit elkaar

decoration

 

Presentatrice An Lemmens en Nailpin-zanger Sean D'hondt hebben besloten om uit elkaar te gaan. De twee trouwden nog vorig jaar in mei, maar dat huwelijk was dus blijkbaar geen lang leven beschoren. Ze delen mee dat ze als vrienden terug elk hun eigen weg gaan. Net nu ook Nailpin besloten heeft even een break te nemen...

An Lemmens leerde D'hont kennen toen ze nog als presentatrice werkte op TMF. Het koppel bezegelde vorig jaar op 24 mei hun liefde met een huwelijk waarbij Adriaan Van Den Hoof de rol van ceremoniemeester op zich nam. En omdat beiden zo grote dierenliefhebbers zijn, kon ook hun hond Sir Didymus niet ontbreken.

Maar hoe mooi en speciaal hun trouwdag ook was, erg lang heeft het geluk niet geduurd. De twee delen mee in een persbericht dat ze uit elkaar gaan maar dat ze wel vrienden blijven. Veel meer is er voorlopig niet geweten over de breuk.

 Gisteren liet Sean wel weten op Studio Brussel dat ook Nailpin even een break neemt. De zin om een nieuwe plaat te schrijven ontbrak wat en iedereen was toe aan een pauze.

12:20 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.