23-10-09

Ex-K3 Kathleen begint met soloalbum en concerttour

decoration

 

Kathleen, de vroegere zangeres van K3, heft grootse plannen. Naast een volledig soloalbum zal het blonde zangeresje ook een heuse concerttour geven. Ze tekende daarvoor een contract bij platenmaatschappij Sony Music.

En bij de platenmaatschappij zien ze de samenwerking met het blonde zangeresje volledig zitten. “Wij zijn als echte muziekliefhebbers voor de volle 100 procent overtuigd van de kracht en het potentieel van Nederlandstalig repertoire”, zegt Erik Vink van Sony Music. “Na het gigantische succesverhaal dat Kathleen met K3 heeft geschreven, volgt ze nu haar muzikale hart. Wij zijn verheugd dat ze ons daarin betrekt.”

Sony zal Kathleen ook begeleiden tijdens haar optredens. “Vermits we de nodige live expertise in huis hebben, is het niet meer dan logisch dat ook de concerttour in 2010 door ons wordt georganiseerd”, aldus Vink.

Het eerste soloalbum van Kathleen komt gelijktijdig in Nederland uit. Daarom zal de zangeres volgend jaar ook een heel aantal optredens voor onze noorderburen geven. Het album van het vroegere K3’tje ligt vanaf 30 november in de winkel.

12:50 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.