23-10-09

Silvy De Bie legt ruzie met Khalid bij

decoration

 

Na hun scheiding vorig jaar konden Silvy De Bie en haar ex-man Khalid bij momenten elkaars bloed drinken. Voor het welzijn van hun dochter Noor konden ze echter niet anders dan met elkaar praten en sinds kort gaat dat beter en beter. Hun ruzies hebben ze bijgelegd en daar voelen ze zich goed bij.

Eerder deze week lieten we al weten dat er tussen beste vriendinnetjes Silvy De Bie en Linda Mertens van Milk Inc. een serieus haar in de boter zit. Wat de reden is, mochten we niet weten maar blijkbaar was het voor Silvy wel voldoende erg om niet te komen opdagen voor haar gastoptreden tijdens het laatste concert van Milk Inc.

Maar gelukkig kan Silvy het ondertussen wel terug goed vinden met haar ex-man Khalid. De zetten vorig jaar een punt achter hun huwelijk en dat deden ze niet bepaald als vrienden. “Ik heb vaak op mijn tanden moeten bijten als ik met Khalid moest praten”, aldus de blonde zangeres in TV Familie van deze week.

Toch lijken ze de laatste tijd steeds beter met elkaar opschieten. En dat is vooral positief voor hun bijna twee jaar oude dochtertje Noor. “Ze ziet dat mama gelukkiger is en daardoor voelt zij zich ook beter.” En stilaan vindt Silvy het ook tijd voor een nieuwe man in haar leven. Kandidaten kunnen zich bij deze dus aanbieden!

 

12:52 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.