27-10-09

Mysterieuze stalker maakt Phaedra Hoste bang

SEXY PHAEDRA HOSTE

 

Een godsdienstfanaat valt Phaedra Hoste lastig. De mysterieuze man stuurt het model lange brieven waarin hij haar ten huwelijk vraagt en tegelijk ook beledigt. “Ik heb al stalkers gehad maar deze houdt het wel heel lang vol”, bekent Phaedra.

Hoste doet de schokkende onthullingen in de Vlaamse pers. “Het is een godsdienstwaanzinnige. Hij schrijft me lange epistels, heel omslachtig en verward. Hij spreekt over God en over bepaalde rituelen”, aldus Hoste.

In totaal stuurde de gestoorde man al twintig brieven. Hij tekent steevast zonder naam, enkel met kruisjes. In de brieven beweert de stalker dat hij en Phaedra ooit trouwen en kinderen krijgen. Hij stuurt dan ook aan op ontmoetingen.

De sympathieke Brugse is op haar hoede maar ook bang. “Telkens als ik mijn auto de garage in rij, ben ik bang dat hij daar staat”, biecht ze op. Volgens Phaedra beperkt de man haar in haar doen en laten. Het heerschap zou haar ook geregeld beledigen. 

“Ondanks mijn ‘zondige leven’ ben ik in zijn ogen toch de perfecte vrouw”, vertelt Phaedra. “Hij wil mij eigenlijk redden. Ik ben voor hem een soort afkooksel van de Heilige Moeder Maria.”

Hoste probeert ondertussen om verder te leven en beweert de vreemde zaak onder controle te hebben. “Ik ben niet van plan om als een lokaas te wachten tot iemand mij kwaad wil doen”, klinkt Hoste strijdvaardig.

Het is niet de eerste keer dat het bekende model te maken krijgt met stalkers. "Maar deze houdt het wel heel lang vol", weet Phaedra.

12:11 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.