30-10-09

ALLE FOTO'S VAN DE NIEUWE SHOWBIZZKALENDER 1

album_large_2390034album_large_2390036album_large_2390038album_large_2390040album_large_2390041album_large_2390043

06:55 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

ALLE FOTO'S VAN DE NIEUWE SHOWBIZZKALENDER 2

album_large_2389990album_large_2389991album_large_2389992album_large_2389993album_large_2389994album_large_2390027album_large_2390031

06:53 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

28-10-09

Crombé: "Toekomst Miss Belgian Beauty verzekerd"

decoration

 

Miss Belgian Beauty, 's lands tweede grootste schoonheidswedstrijd, blijft bestaan. Dat meldt Ignace Crombé, organisator en stichter van Miss Belgian Beauty, in een persbericht. Crombé richtte samen met een externe partner de vennootschap Media & Event Partners International (MEPI) op. Aangevuld met professionele consultants zal die vennootschap werk maken van een eerste verkiezing van de nieuwe generatie, aldus het persbericht.
 
Relaties met Missen
Lange tijd werd gegist naar het al dan niet voortbestaan van Miss Belgian Beauty. Crombé kwam eerder in opspraak toen bleek dat hij met een aantal van zijn Missen meer dan vriendschappelijke relaties had onderhouden. Het imago van de schoonheidswedstrijd kreeg een flinke deuk, in zoverre dat Crombé besloot om in 2009 geen Miss Belgian Beauty-verkiezing te organiseren.
 
Verkiezing in 2010
In 2010 wordt dat wel het geval, zo luidt het persbericht. De Stasegemnaar besloot zijn concept niet te verkopen en richtte een nieuwe vennootschap op die het voortbestaan van de verkiezing verzekert. De werkvennootschap MEPI wordt vertegenwoordigd door Sonja Haenen (beheerder van vennootschappen) en Crombé zelf.
In januari 2010 organiseert Crombé een persconferentie waarin de eerste Miss Belgian Beauty-verkiezing van de nieuwe generatie zal worden toegelicht.

19:40 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: mbb | Commentaren (0) |  Facebook

Jean-Marie Pfaff bant sponsor van zijn kraag

decoration

Jean-Marie Pfaff gaat voortaan met een witte hemdskraag door het leven. De pionier van de 'gesponsorde col' zou tot 2011 Bingoal op zijn hemden dragen, maar houdt die nu maagdelijk wit. "Het contract met het gokkantoor is geschorst", laat zijn raadsman weten.

Onbetaalde facturen

"Bingoal heeft nog wat flink wat facturen openstaan. Zolang die niet betaald zijn, blijft Jean-Maries kraag onbedrukt." Bingoal erkent de problemen. "Het klopt inderdaad dat er nog onbetaalde facturen bestaan", zegt Joeri Impens van Bingoal in de krant Het Laatste Nieuws.

Internationale gokkantoren
"Alle Belgische bookmakers hebben het momenteel erg moeilijk omdat onze markt overspoeld wordt door internationale gokkantoren die hier geen belastingen betalen. Daarom hebben wij gevraagd het contract op te schorten."

19:39 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

27-10-09

NIEUWE FOTO'S BRIGITTA CALLENS

9719_1267514369101_1267059823_30747535_2766054_n

9719_1267520889264_1267059823_30747594_7033661_n9719_1267521009267_1267059823_30747595_390754_n

12:53 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

"Wie de Pfaffs kapot wil, maakt ons alleen maar sterker"

decoration

 

Een nakende verhuis, een tripje naar de kust en een zwangere chihuahua. Ondanks de vele ophefmakende verhalen gaat het leven in de nieuwe jaargang van ‘De Pfaffs’, vanaf zaterdag weer op vtm, z’n gewone gangetje. “Wij zijn ook maar gewone mensen”, reageert Debby Pfaff (foto, links).

Anonieme beschuldigingen over drankmisbruik en overspel, een rechtzaak wegens fraude en een censuurconflict met een populair tv-blad. De familie Pfaff kwam het voorbije jaar terecht in een storm van negatief nieuws die in schril contrast staat met de vrolijke gezinstaferelen die we kennen van de tv-serie.

Gaan we in het nieuwe en inmiddels negende seizoen wel iets te zien krijgen van al die perikelen? “Daar kan ik niet op antwoorden”, klinkt het standaardantwoord van Debby Pfaff.

Breed uitgesmeerd

“Hoeveel mensen maken zoiets niet mee in hun leven? Het enige verschil bij ons is dat alles nog eens in het lang en het breed wordt uitgesmeerd. Wat ik wel kan zeggen is dat de Pfaffs een sterke band hebben. Die kunnen ze ons niet afpakken. Integendeel. Wie ons kapot wil, maakt onze band alleen maar sterker.”

De Pfaffs, vtm, zondag om 20.40 uur.

 

12:42 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

Hoofdredactrice Dag Allemaal naar strafrechter

decoration

 

Ilse Beyers, hoofdredactrice van het magazine Dag Allemaal, is doorverwezen naar de strafrechter. De aanleiding voor de beslissing is een ophefmakend artikel in het blad over de winkel van Kelly Pfaff. Beyers zal zich nu moeten verantwoorden voor laster en eerroof.

Het is de Antwerpse raadkamer die Ilse Beyers (foto) donderdag doorverwees naar de strafrechter. De reden daarvoor is een artikel van journalist Geert Op ‘t Eynde over de kledingzaak van Kelly Pfaff. Daarin stond dat de winkel failliet was gegaan door vriendin en zakenpartner Iske Oliviers. Die zou volgens het artikel Kelly Pfaff opgelicht hebben. De twee vriendinnen zouden nu een kletterende ruzie hebben over wie nu juist schuldig is aan de financiële put.

Van die hetze zou echter niets waar zijn. Oliviers besliste daarom om een zaak aan te spannen tegen het blad. "De foto met kwetsend commentaar op de cover valt mijn cliënte het zwaarst”, aldus de advocaat van Oliviers. “Daarom hadden we niet alleen klacht neergelegd tegen de auteur van het werkstuk, maar ook tegen Ilse Beyers als verantwoordelijk uitgever én tegen onbekenden.” De raadkamer hield het dus enkel bij de hoofdredactrice die zich nu zal moeten verantwoorden voor laster en eerroof. 

12:19 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

Mysterieuze stalker maakt Phaedra Hoste bang

SEXY PHAEDRA HOSTE

 

Een godsdienstfanaat valt Phaedra Hoste lastig. De mysterieuze man stuurt het model lange brieven waarin hij haar ten huwelijk vraagt en tegelijk ook beledigt. “Ik heb al stalkers gehad maar deze houdt het wel heel lang vol”, bekent Phaedra.

Hoste doet de schokkende onthullingen in de Vlaamse pers. “Het is een godsdienstwaanzinnige. Hij schrijft me lange epistels, heel omslachtig en verward. Hij spreekt over God en over bepaalde rituelen”, aldus Hoste.

In totaal stuurde de gestoorde man al twintig brieven. Hij tekent steevast zonder naam, enkel met kruisjes. In de brieven beweert de stalker dat hij en Phaedra ooit trouwen en kinderen krijgen. Hij stuurt dan ook aan op ontmoetingen.

De sympathieke Brugse is op haar hoede maar ook bang. “Telkens als ik mijn auto de garage in rij, ben ik bang dat hij daar staat”, biecht ze op. Volgens Phaedra beperkt de man haar in haar doen en laten. Het heerschap zou haar ook geregeld beledigen. 

“Ondanks mijn ‘zondige leven’ ben ik in zijn ogen toch de perfecte vrouw”, vertelt Phaedra. “Hij wil mij eigenlijk redden. Ik ben voor hem een soort afkooksel van de Heilige Moeder Maria.”

Hoste probeert ondertussen om verder te leven en beweert de vreemde zaak onder controle te hebben. “Ik ben niet van plan om als een lokaas te wachten tot iemand mij kwaad wil doen”, klinkt Hoste strijdvaardig.

Het is niet de eerste keer dat het bekende model te maken krijgt met stalkers. "Maar deze houdt het wel heel lang vol", weet Phaedra.

12:11 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

Goedele: 'Ik moet het idee hebben dat hij een everzwijn kan vangen'

decorationEven paniek toen kersverse vrijgezel Goedele Liekens in het Nederlandse sinterklaasblad 'SINT' liet weten dat ze op zes december liever een Nederlandse man in haar schoentje wil dan een Vlaamse. Maar Goedele nuanceert. 'Ik wil gewoon een grote man en Nederlanders zijn nu eenmaal groter dan Vlamingen.'

Goedele is weer vrijgezel en dat zal ze geweten hebben. Als ze haar mond opent over mannen, dan lijkt het wel wereldnieuws. In de éénmalige glossy SINT, een blad voor volwassenen gewijd aan Sinterklaas, laat ze weten dat ze een Nederlandse man verkiest boven een Vlaamse. Letterlijk zegt ze: 'In Nederland lopen meer mooie mannen rond dan in Vlaanderen. Ze zijn ook groter dan Belgen, gemiddeld zo'n vijf centimeter. Maar ach, liefde laat zich niet dwingen, hé.'

Hallo Goedele? 'Ach, ze blazen dat toch weer op, hé. Ik wil eigenlijk vooral zeggen dat ik val op grote mannen. En Nederlandse mannen zijn gemiddeld zo'n vijf centimeter groter dan Vlaamse mannen. Mijn ex-man Chris Cockmartin was ook minstens een meter negentig en Samuel, mijn ex-vriend ook. Maar daarom val ik niet per se op Nederlanders, hé. Ja, ik heb één keer een lange relatie met een Nederlander gehad: Piet Roelen. (manager van Helmut Lotti, Nederlander én groot, nvdr.), maar ik val daar niet per se op. Voor ik het weet krijg ik al die Hollanders voor mijn deur en moet ik een broodje kroket eten. Ik wil gewoon een grote man. Op dat punt ben ik echt een klassieke vrouw. Ik ben 1,75 meter, draag graag hakjes en ik moet bij een man het idee hebben dat hij een everzwijn kan vangen. Ik wil een sterke schouder en voel me graag een klein kwetsbaar vogeltje.'

Of ze al aanbiedingen gehad heeft van Nederlandse mannen? 'Ach, it's raining men zoals ze dat zeggen. Vele mannen bieden zich aan, maar ik zit daar nu nog niet op te wachten. Niet dat ik echt zit te kniezen, maar ik hou toch liever de boot nog wat af.'

12:07 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

26-10-09

Showbizzfotograaf vernedert Véronique De Kock

decoration

 

Fotograaf Henk Van Cauwenbergh heeft op de tenen van Véronique De Kock getrapt, de enige Miss die op alle dertien van zijn kalenders te bewonderen is. De Kock stuurde haar kat naar het Gala van de showbizzkalender. "Véronique had een presentatieopdracht voor de slagersbond in Veurne", grapte Van Cauwenbergh.

Publieke vernedering
Aan de publieke vernedering van Véronique De Kock gaat een geschiedenis vooraf, schrijft de krant Het Laatste Nieuws. Half juni veroorzaakte Van Cauwenbergh de eerste rel door zich denigrerend uit te laten over het ouder wordende Missen-landschap in Vlaanderen. Diezelfde Missen poseerden heel vaak voor zijn Showbizzkalender."De dertigplussers, Véronique,Tanja, Ilse, het wordt wat zielig. Het zijn bijna één voor één superopportunistische miekes die weten dat de biologische klok tikt... Je leest de paniek in die blikjes. Maar wat kúnnen ze? Wat rechtvaardigt hun BV-schap?", vroeg Henk zich toen af.

Topmodellen
Onder meer Véronique De Kock en Tanja Dexters waren er danig van in hun wiek geschoten. Van Cauwenbergh doet weinig moeite om die uitspraken van toen te nuanceren. "Ik heb niets tegen Véronique De Kock of tegen Tanja Dexters. Dat zijn in Vlaanderen mooie dames. De discussie ging 'm erover of er bij onze BV's ook echte topmodellen zijn en dan zeg ik: we hebben topmodellen, maar die heten Anouk Lepere, Ingrid Seynhaeve of Elise Crombez. Tanja noch Véronique zijn topmodellen en dat was de discussie", besluit Van Cauwenbergh.

07:28 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

25-10-09

Vandecaveye op de koffie bij Dalai Lama

decoration

 

Gella Vandecaveye mag op visite bij de Dalai Lama. De geestelijke leider zal haar volgende week ontvangen in Dharamsala. De ex-judoka begon vijf maanden geleden aan een wereldreis.

Het bezoek van de West-Vlaamse is voorzien voor volgende week maandag. De locatie voor het onderonsje is het Indiase plaatsje Dharamsala, het ballingsoord van de Tibetaanse geestelijke leider. De bijzondere ontmoeting komt er dankzij de nodige relaties van Vandecaveye.

Zoals het een beleefde gast betaamt, heeft Gella een cadeau voorzien voor de Dalai Lama. Tijdens de ontmoeting zal ze hem een zwarte judogordel schenken. Op die band staat de naam van de geestelijke leider geborduurd.

Het is niet de eerste keer dat Vandecaveye bij de groten der aarde aanbelt. Eerder mocht ze ook al op de koffie bij de Russische ex-president Poetin (foto).

Gella bleef tijdens haar reis ook niet gespaard van ongemakken. Ze ontsnapte al aan een treinramp en werd even vastgehouden op een politiebureau.

09:49 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

Miss België krijgt Zuid-Afrikaans taalbad

decorationZeynep Sever, de huidige Miss België, trekt begin december naar Johannesburg om er deel te nemen aan de verkiezing van Miss World. Zeynep zal er proberen de Belgische eer hoog te houden. Om haar niet onvoorbereid naar Johannesburg te sturen, krijgt de miss een initiatie in de Zuid-Afrikaanse taal.

 

Die taalinitiatie zal ze volgen bij Elan Languages in Heusden-Zolder. Op die manier kan ze op 12 december alvast het aanwezige publiek proberen te charmeren met haar talenkennis.

09:45 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: miss belgie | Commentaren (0) |  Facebook