15-11-09

Gerommel bij K3? "Josje wordt niet echt geaccepteerd"

JOSJE VAN K3

 

Het zit niet lekker bij K3. Josje wordt immers niet in de armen gesloten door Karen en Kristel. Dat zegt de Nederlandse presentator Albert Verlinde in RTL Boulevard. “Ze wordt nog niet echt geaccepteerd.” Clint legde zijn oor te luister: “Niet leuk, ze hebben het zo fijn samen. Ze zijn onlangs nog samen naar Holiday on Ice geweest en naar de film van Michael Jackson. Een belachelijke kwakkel.”

De oude K's - Kristel Verbeke en Karen Damen - hebben Josje nog niet helemaal opgenomen in de meidengroep, weet Albert Verlinde. Hij zegt dat het nog niet goed klikt bij de populairste hitformatie van de lage landen. Dat is natuurlijk ook logisch als je eerst jarenlang met een ander op pad bent geweest. Laten we zeggen dat het een beetje gewenningsproblemen zijn en dat het wel goed komt?”

Hoe komt hij daarbij? “Hij had dat ergens opgevangen en heeft het maar in zijn programma gegooid.” De meisjes zijn momenteel aan het optreden in Nederland.

Josje werd de derde K na de populaire tv-show K2 zoekt K3. De Nederlandse is de vervangster van Kathleen Aerts, die nieuwe muzikale paden opzocht. Het leek aanvankelijk liefde op het eerste gezicht tussen Josje Huisman en de oude K's, maar volgens deze Nederlandse presentator zat er dus een haar in de boter. “We zullen vanavond reageren in het programma RTL Boulevard, waar het werd verspreid”, klinkt het nog.

An Beckers van Studio 100 reageerde vandaag ook verbaasd. "Wij weten daar niets van en horen net heel andere geruchten, dat het heel goed gaat." Ook woordvoerster Ann Janssens is formeel. "Het gaat net fantastisch met K3. Er is geen sprake van dat er ruzie zou zijn."

18:32 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.