16-11-09

Tanja Dexters is zwanger!

TanjaDexter044

 

Om in de voetsporen van Stany Crets te treden, willen wij ook een nieuwtje bekendmaken! We kwamen te weten dat de blonde voormalige ex-Miss België Tanja Dexters zwanger zou zijn. Nadat ze zich in februari verloofde met haar vriend Miguel, liet ze al verstaan dat kindjes stilaan welkom zouden zijn. Komt haar wens nu uit?  

Twee contacten uit de directe omgeving van la Dexters bevestigden onze redactie toe dat de schone uit Mol echt zwanger zou zijn. Om niet geheel de toer van Stany Crets op te gaan, die eerder al de zwangerschap lekt van K3'tje Karen Damen, hadden we toch het fatsoen om het even bij Tanja zelf te checken.

Manager Peleman wou het bericht alvast niet bevestigen. Alhoewel de woorden "vandaag kan ik het niet bevestigen" niet echt ontkennend klinken. Misschien wacht de manager gewoon het juiste ogenblik of medium af? Tanja zelf is momenteel onbereikbaar voor commentaar. Getuigen zagen de blonde schone eind vorige week wel druk winkelend in een groot Antwerps shoppingcentrum. Op zoek naar de eerste babykleedjes?

Alles wijst er dus op dat actieve Tanja het binnenkort een stuk rustiger aan zal moeten doen. Gedaan met sexy fotoshoots en stripacts in een champagneglas. Geen huppelpasjes meer op het podium met haar internationale meidengroep Jameerah. En van basejumpen en andere waaghalzerijen zal al helemaal geen sprake meer zijn.

11:27 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.