18-11-09

"Emile bedroog me met zes meisjes en stuurt doodsbedreigingen"

decoration

 

De breuk tussen Emile Mpenza en zijn ex Jade Foret krijgt een wel heel bitter staartje. "Hij heeft me met zes meisjes bedrogen, daarom heb ik er een punt achter gezet", beweert het model in 'Het Laatste Nieuws'. En het wordt nog straffer: "Emile accepteert niet dat het voorbij is en stuurt nu al een tijd dreigende sms'jes in de trant van: 'Ik kom jou en je moeder kapotmaken'."

Vorige maand klonk het nog dat de afstand tussen hen beide -Jade woont in New York, Emile speelt in Zwitserland- een relatie onmogelijk maakte. In een Waalse krant hing Mpenza echter een ander verhaal op: Niet zij maar hij zou het uitgemaakt hebben, omdat ze hem alleen maar gebruikte om haar carrière nieuw leven in te blazen. "Voor haar was de basis van onze relatie het aantal keren dat we in de media verschenen. Zij neemt altijd maar contact op, maar ik hou mijn oren dicht", aldus de Rode Duivel.

Harde woorden, die Jades moeder gebroken hebben. "Ze belde me vannacht op en we hebben samen een potje gehuild", vertelt het model. "Ik probeerde zo diplomatisch mogelijk te blijven, maar nu hij me zo hard aanpakt kan en wil ik niet langer zwijgen. Terwijl ik in de States zat voor mijn werk heeft hij zeker zes andere meisjes gehad. Verschillende van die liefjes hebben me via Facebook een bericht gestuurd om het me te zeggen. Dat was verschrikkelijk, maar toen wist ik tenminste zeker wat ik al langer van mijn vrienden moest horen. Hij is zelfs met een ex-lief op vakantie gegaan naar Turkije, terwijl ik dacht dat hij met vrienden in Miami zat."

Toen Foret een punt zette achter de relatie begon de miserie echter pas echt. "Hij heeft mijn beste vriend, die me over het bedrog vertelde, doodsbedreigingen gestuurd. En ook mijn moeder en ik kregen zes à zeven berichten waarin hij zei dat hij ons kapot zou maken. Ik ben constant bang dat hij mijn mama, die een heel zwakke gezondheid heeft, iets zal aandoen. Als dat gebeurt, sta ik niet in voor de gevolgen."

17:03 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.