25-11-09

Kate Ryan pleegt vluchtmisdrijf : Vijftien dagen rijverbod voor zangeres

1

De Hasseltse politierechtbank heeft woensdag de 29-jarige Katrien Verbeek, beter bekend als Kate Ryan, tot een rijverbod van vijftien dagen veroordeeld. De zangeres kreeg ook een boete van 125 euro voor een aanrijding met stoffelijke schade en een boete van 1.100 euro voor het plegen van vluchtmisdrijf.

Kate Ryan was in mei aan restaurant De Spork in Heusden-Zolder op de parking achterwaarts tegen een ander voertuig gereden. Naar eigen zeggen had ze op 15 mei rond 23.30 uur niets van de botsing gemerkt en was ze doorgereden naar Retie.

Getuigen hadden echter de aanrijding van haar Mercedes ML met een Audi gezien. Een uur later belde een kennis naar Kate Ryan om te melden dat ze een voertuig had geraakt. Ze viel uit de lucht toen ze dat hoorde.

’s Anderendaags was ze aan het telefoonnummer van de tegenpartij geraakt en nam ze met die persoon contact op om een regeling te treffen voor de geleden schade aan de Audi. De advocaat van Kate Ryan probeerde het vluchtmisdrijf nog te herkwalificeren naar het niet ter plaatse blijven na een ongeval, maar de politierechter bleef bij de tenlastelegging vluchtmisdrijf en veroordeelde haar tot een rijverbod en een boete.

18:55 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.