25-11-09

Kate Ryan pleegt vluchtmisdrijf : Vijftien dagen rijverbod voor zangeres

1

De Hasseltse politierechtbank heeft woensdag de 29-jarige Katrien Verbeek, beter bekend als Kate Ryan, tot een rijverbod van vijftien dagen veroordeeld. De zangeres kreeg ook een boete van 125 euro voor een aanrijding met stoffelijke schade en een boete van 1.100 euro voor het plegen van vluchtmisdrijf.

Kate Ryan was in mei aan restaurant De Spork in Heusden-Zolder op de parking achterwaarts tegen een ander voertuig gereden. Naar eigen zeggen had ze op 15 mei rond 23.30 uur niets van de botsing gemerkt en was ze doorgereden naar Retie.

Getuigen hadden echter de aanrijding van haar Mercedes ML met een Audi gezien. Een uur later belde een kennis naar Kate Ryan om te melden dat ze een voertuig had geraakt. Ze viel uit de lucht toen ze dat hoorde.

’s Anderendaags was ze aan het telefoonnummer van de tegenpartij geraakt en nam ze met die persoon contact op om een regeling te treffen voor de geleden schade aan de Audi. De advocaat van Kate Ryan probeerde het vluchtmisdrijf nog te herkwalificeren naar het niet ter plaatse blijven na een ongeval, maar de politierechter bleef bij de tenlastelegging vluchtmisdrijf en veroordeelde haar tot een rijverbod en een boete.

18:55 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

22-11-09

Acteurs Jeroen Van Dijck en Nathalie Meskens hebben een relatie

decoration

Acteurs Jeroen Van Dijck en Nathalie Meskens spelen samen in vtm-telenovelle 'David'. Maar naast het scherm vormen de twee eveneens een koppel.

In Dag Allemaal spreken ze over hun relatie. "Zowel Nathalie als ik zaten in een relatie van ongeveer zeven jaar", zegt Van Dijck.

"Mijn vorige vriend en ik hadden het niet slecht", vult Meskens aan. "Maar we leefden wel wat naast elkaar. Dat ik op Jeroen verliefd werd, betekende allicht dat m'n relatie toch niet zo goed zat."

Heftig

"Een punt zetten achter die relaties was niet makkelijk. Toch hebben we er vrij gauw werk van gemaakt. Omdat onze gevoelens voor elkaar zo heftig waren", zegt Van Dijck.

"We konden niet anders dan eraan toe te geven. Die andere relaties móesten dus stoppen", besluit Meskens.

07:23 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: tv | Commentaren (0) |  Facebook

"Prinses Claire verdient een standbeeld"

prinses-claire-verdient-een-standbeeld_1_515x0

 

De afwezigheid van prinses Claire op het Koningsfeest van zondag, heeft de speculatiemolen aangezwengeld. Zwangerschap? Nakende echtscheiding? Of toch gewoon geen babysit gevonden.

“De verhalen over kinderopvang en hetgeen Laurent verklaarde (een van de drie kinderen had drie hechtingen gekregen na een val met de fiets) kloppen echt wel”, zegt royaltywatcher Brigitte Balfoort van het vtm-magazine ‘Royals’. “Het kindermeisje van Laurent en Claire is vorige week vertrokken én een van de jongetjes had zich bezeerd. Andere speculaties lijken wat voorbarig, en een nieuwe zwangerschap lijkt me heel onwaarschijnlijk.”

Haar in de boter

Dat het voorvalletje meteen zoveel onbevestigde berichten losweekt, verbaast Balfoort niet echt. “Het is niet de eerste keer dat Claire afwezig blijft en er is ooit wel een haar in de boter geweest tussen haar en Laurent. Het is een publiek geheim dat het niet gemakkelijk is om met hem getrouwd te zijn. Claire verdient een standbeeld, zeggen intimi wel eens.”

07:20 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: royalty | Commentaren (0) |  Facebook

18-11-09

"Emile bedroog me met zes meisjes en stuurt doodsbedreigingen"

decoration

 

De breuk tussen Emile Mpenza en zijn ex Jade Foret krijgt een wel heel bitter staartje. "Hij heeft me met zes meisjes bedrogen, daarom heb ik er een punt achter gezet", beweert het model in 'Het Laatste Nieuws'. En het wordt nog straffer: "Emile accepteert niet dat het voorbij is en stuurt nu al een tijd dreigende sms'jes in de trant van: 'Ik kom jou en je moeder kapotmaken'."

Vorige maand klonk het nog dat de afstand tussen hen beide -Jade woont in New York, Emile speelt in Zwitserland- een relatie onmogelijk maakte. In een Waalse krant hing Mpenza echter een ander verhaal op: Niet zij maar hij zou het uitgemaakt hebben, omdat ze hem alleen maar gebruikte om haar carrière nieuw leven in te blazen. "Voor haar was de basis van onze relatie het aantal keren dat we in de media verschenen. Zij neemt altijd maar contact op, maar ik hou mijn oren dicht", aldus de Rode Duivel.

Harde woorden, die Jades moeder gebroken hebben. "Ze belde me vannacht op en we hebben samen een potje gehuild", vertelt het model. "Ik probeerde zo diplomatisch mogelijk te blijven, maar nu hij me zo hard aanpakt kan en wil ik niet langer zwijgen. Terwijl ik in de States zat voor mijn werk heeft hij zeker zes andere meisjes gehad. Verschillende van die liefjes hebben me via Facebook een bericht gestuurd om het me te zeggen. Dat was verschrikkelijk, maar toen wist ik tenminste zeker wat ik al langer van mijn vrienden moest horen. Hij is zelfs met een ex-lief op vakantie gegaan naar Turkije, terwijl ik dacht dat hij met vrienden in Miami zat."

Toen Foret een punt zette achter de relatie begon de miserie echter pas echt. "Hij heeft mijn beste vriend, die me over het bedrog vertelde, doodsbedreigingen gestuurd. En ook mijn moeder en ik kregen zes à zeven berichten waarin hij zei dat hij ons kapot zou maken. Ik ben constant bang dat hij mijn mama, die een heel zwakke gezondheid heeft, iets zal aandoen. Als dat gebeurt, sta ik niet in voor de gevolgen."

17:03 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

16-11-09

Tanja Dexters is zwanger!

TanjaDexter044

 

Om in de voetsporen van Stany Crets te treden, willen wij ook een nieuwtje bekendmaken! We kwamen te weten dat de blonde voormalige ex-Miss België Tanja Dexters zwanger zou zijn. Nadat ze zich in februari verloofde met haar vriend Miguel, liet ze al verstaan dat kindjes stilaan welkom zouden zijn. Komt haar wens nu uit?  

Twee contacten uit de directe omgeving van la Dexters bevestigden onze redactie toe dat de schone uit Mol echt zwanger zou zijn. Om niet geheel de toer van Stany Crets op te gaan, die eerder al de zwangerschap lekt van K3'tje Karen Damen, hadden we toch het fatsoen om het even bij Tanja zelf te checken.

Manager Peleman wou het bericht alvast niet bevestigen. Alhoewel de woorden "vandaag kan ik het niet bevestigen" niet echt ontkennend klinken. Misschien wacht de manager gewoon het juiste ogenblik of medium af? Tanja zelf is momenteel onbereikbaar voor commentaar. Getuigen zagen de blonde schone eind vorige week wel druk winkelend in een groot Antwerps shoppingcentrum. Op zoek naar de eerste babykleedjes?

Alles wijst er dus op dat actieve Tanja het binnenkort een stuk rustiger aan zal moeten doen. Gedaan met sexy fotoshoots en stripacts in een champagneglas. Geen huppelpasjes meer op het podium met haar internationale meidengroep Jameerah. En van basejumpen en andere waaghalzerijen zal al helemaal geen sprake meer zijn.

11:27 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

15-11-09

Gerommel bij K3? "Josje wordt niet echt geaccepteerd"

JOSJE VAN K3

 

Het zit niet lekker bij K3. Josje wordt immers niet in de armen gesloten door Karen en Kristel. Dat zegt de Nederlandse presentator Albert Verlinde in RTL Boulevard. “Ze wordt nog niet echt geaccepteerd.” Clint legde zijn oor te luister: “Niet leuk, ze hebben het zo fijn samen. Ze zijn onlangs nog samen naar Holiday on Ice geweest en naar de film van Michael Jackson. Een belachelijke kwakkel.”

De oude K's - Kristel Verbeke en Karen Damen - hebben Josje nog niet helemaal opgenomen in de meidengroep, weet Albert Verlinde. Hij zegt dat het nog niet goed klikt bij de populairste hitformatie van de lage landen. Dat is natuurlijk ook logisch als je eerst jarenlang met een ander op pad bent geweest. Laten we zeggen dat het een beetje gewenningsproblemen zijn en dat het wel goed komt?”

Hoe komt hij daarbij? “Hij had dat ergens opgevangen en heeft het maar in zijn programma gegooid.” De meisjes zijn momenteel aan het optreden in Nederland.

Josje werd de derde K na de populaire tv-show K2 zoekt K3. De Nederlandse is de vervangster van Kathleen Aerts, die nieuwe muzikale paden opzocht. Het leek aanvankelijk liefde op het eerste gezicht tussen Josje Huisman en de oude K's, maar volgens deze Nederlandse presentator zat er dus een haar in de boter. “We zullen vanavond reageren in het programma RTL Boulevard, waar het werd verspreid”, klinkt het nog.

An Beckers van Studio 100 reageerde vandaag ook verbaasd. "Wij weten daar niets van en horen net heel andere geruchten, dat het heel goed gaat." Ook woordvoerster Ann Janssens is formeel. "Het gaat net fantastisch met K3. Er is geen sprake van dat er ruzie zou zijn."

18:32 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

Eva De Roovere te gast op lesbiennedag in Gent

Onder het motto 'Les is more' organiseert Folia vzw op zaterdag 21 november de 23e L-day in Gent, een jaarlijkse ontmoetingsplek voor meer dan 1.000 lesbiennes en biseksuele vrouwen. Onder anderen Eva De Roovere en Pascale Platel zullen het evenement opluisteren.

 

Ook wordt een eerbetoon gebracht aan Yasmine, die eerder dit jaar uit het leven stapte. Twee jaar geleden trad de zangeres zelf nog op tijdens de lesbiennedag. De artiesten zullen daarom enkele nummers brengen uit haar repertoire.

18:28 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

DE SNELS GROEIENDE FANPAGINA OP FACEBOOK

DE LIEFDESPATAT | Promoot jouw pagina ook

DE WEBSITE VAN DE LIEFDESPATAT : KLIK HIER !

17:59 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: facebook | Commentaren (0) |  Facebook

11-11-09

Frans Bauer kan niet zonder seks

decorationGeld vindt Frans Bauer niet belangrijk, maar seks wel. "Ik denk dat een mens niet zonder kan", vertelt hij aan het tijdschrift Grazia.

"Overspel is voor viespeuken"

"Mensen die zeggen dat seks niet belangrijk is, zijn gestoord", aldus nog Frans. Maar hij wil alleen zijn Mariska en nooit een ander. Overspel, daar zullen we hem niet op betrappen. "Ik vind iemand die overspel pleegt een viespeuk. Als je voor elkaar gekozen hebt, moet je dat gewoon niet doen. Ik vind het viespeukerij en ik vind het vernederend voor je vrouw. "

Als Mariska zou vreemdgaan, is het wat Frans betreft einde verhaal. "Ik zou geen seconde meer bij haar willen zijn, en ik weet zeker dat dit andersom ook geldt."

17:03 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

"Hilde De Baerdemaeker zwanger van tweeling"

decoration

 

'Louislouise'-actrice Hilde De Baerdemaeker is zwanger van een tweeling. Het Limburgse bedrijf Greenheating maakte dat bekend via zijn website. De Baerdemaeker nam onlangs een reclamespot op voor de firma. Medewerkers van het bedrijf merkten afgelopen zondag tijdens de voetbalwedstrijd Genk-Anderlecht dat De Baerdemaeker een dikke buik had en vroegen of ze zwanger was. Ze bevestigde dat en vertelde dat zij en haar man een tweeling verwachtten.
 
Hilde De Baerdemaeker trouwde afgelopen zomer met Pieter Van Huyck. Het koppel is erg blij met de komst van de tweeling. De actrice laat ook nog weten dat de zwangerschap geen invloed zal hebben op haar job.

 

17:01 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

05-11-09

Alle BV's gebruiken botox

decoration"Acht op de tien Vlaamse tv-gezichten gebruiken botox. Het taboe is weg", zegt Mark Joris van esthetisch centrum Euroclinix. Een rondvraag door de krant Het Laatste Nieuws in BV-land brengt aan het licht dat onder meer Peter Van Asbroeck en Phaedra Hoste 'gebruikers' zijn. En volgens Hoste zijn zij lang niet alleen. "99% van de BV's laat zich tegenwoordig bijspuiten."

Een Joyce'ke doen
Ook Joyce De Troch (35) laat al jaren af en toe een spuitje zetten. "Maar toen ik zwanger was en borstvoeding gaf, ben ik er wel mee gestopt. Botox blijft tenslotte vergif en ik wou niet het risico nemen dat het in mijn bloedbaan terechtkwam. Eens mijn kind volledig van me is losgekoppeld, zal ik het opnieuw overwegen. Trouwens, zoals je weet heb ik de gewoonte om soms mijn rechterwenkbrauw wat te liften. In de chirurgen en botoxwereld heet dat al een 'Joyce-Look'. Ik hoor zelfs dat mensen bij hun arts vragen om een Joyce'ke'.»

"Kon niet meer fronsen"
Axelle Red (41) liet botox inspuiten en een aantal kleine veranderingen uitvoeren. "De botox die ik liet inspuiten, is er alweer uit. Gelukkig, want op de duur kan je niet meer fronsen met dat spul in je voorhoofd. Maar niet iedereen wordt mooi oud en we hebben het recht om in te grijpen. Ik vind het fantastisch dat al die mogelijkheden er zijn. Naast die botox heb ik nog wat kleine dingetjes laten veranderen. Niemand wil graag plaatsruimen.»

"99% van de BV's wordt bijgespoten"
"Mijn eerste spuit dateert van dik tien jaar geleden. Toen ik als model voor een badpakkenshoot stond. Ik had een frons tussen mijn wenkbrauwen. Wat normaal is als je constant tegen de zon in kijkt. Maar het was onaanvaardbaar voor het agency. Er werd me aanbevolen om die rimpel te laten vastzetten. Niet om te lachen, die venijnige prikken. Ik heb al zeker tien kuren achter de rug", getuigt Phaedra Hoste (38). "Om zo lang mogelijk mee te draaien. Om er fris uit te zien. Als de middelen er zijn, waarom zou ik het dan niet doen? Iedereen is baas over zijn eigen lichaam. Trouwens, 99% van de BV's wordt bijgespoten", weet ze.

"Pijnlijk!"
Maar ook mannelijke BV's laten al eens een spuitje zetten, zoals Peter Van Asbroeck (47). "Ik ben vroeger gesneuveld door de acne. Putjes in mijn wangen, waarvoor een dermatoloog mij biostimulatie gaf. Op één van die consultaties, toch al tien jaar geleden, heb ik ook een botox-spuit gevraagd. Uit nieuwsgierigheid, want volgens die man zaten zowat alle Amerikaanse acteurs aan dat spul. Pijnlijke
ervaring! Na een paar maanden was het uitgewerkt.»

10:25 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook